Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak egy lánynak a második randin?
Nagyon szeretjük egymást a lánnyal...Msn-en nagyon sokat beszélünk!De szóban...:DÁhh mindketten félénkek vagyunk..Ráadásul én enyhén dadogok is..Amiről ő nem tud!De az első randin..nem dadogtam el magam!De mit beszéljek vele?
Mit kérdezzek?Stb..Stb
Ha az első randin túl vagy, a második már nem lesz annyira vészes.:)
Szerintem a legjobb, ha egy lapra leírsz pár kérdést, témát, és nem bemagolod, hanem csak átnézed, hogy miről kérdezhetsz, ha épp kínod csend van.
Én ezt szoktam csinálni. Én is félénk vagyok, és alig merek ilyen helyzetekben megszólalni.:D Ma lesz az első randim egy sráccal, és már elkezdtem összeírni témákat.
Ilyen témákat pedig szerintem Te is ki tudsz találni. Vagy ha beírod a keresőbe, rengeteget ki fog adni.:)
De ezek csak a vészhelyzetben felhasznált kérdések! Amúgy meg azt mondd, amit a helyzet hoz. Például ha esik az eső, akkor kezdj el beszélni az esőről.. akár órákig is el lehet beszélgetni róla.:D Például beszéljétek meg, hogy szeretitek-e az esőt, és miért (nem). Meg hogy múlthéten is esett... nem tudtál semmit se csinálni, pedig strandra készültél. Vagy ilyesmit.:D Ebből pedig következik egy új téma. Például hogy a meleget jobban szereted... vagy mikor süt a nap, mert akkor tudsz focizni .. eből következik az új téma: hetente többször is le jársz a haverokkal focizni... melyik a kedvenc focicsapatod, kedvenc focistád. Rá is kérdezhetsz, hogy neki melyik, meg hogy ő szereti-e a focit, és hogy szokott-e meccseket nézni. És ebből adódhatnak új témák... pl. hogy te a kosarat jobban szereted:D és akkor arról is beszélgettek pár percet.:D
Látod? Csak el kell kezdeni. A témák maguktól jönnek egymást után. Nem kell ehhez bemaglnod az össze kérdést. Csak párat vészhelyzet esetére.:)
A lányok sem szeretik, ha olyan erőltetten mondod, hogy bemagolva mondasz valamit.:D És hidd el, ezt megérzik:P
Sok sikert!
16/L
Írj egy 4 oldalas szöveget és olvasd föl neki. :D
Egek, vannak dolgok, amire nem lehet előre készülni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!