Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsak meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak meg egy lányt facebookon?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó csaj aki egy évvel fiatalabb mint én és nem tudom h szólítsam meg a facebookon. Csak látásból ismerjük egymást eddig még csak a képeit lajkolgattam. nehéz lenne összefutnunk ezért mindenképp rá kell irnom h találkozzunk. Az lenne a kérdésem h hogy legyen nála jópontom h eljöjjön velem ?

2012. ápr. 25. 16:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

szia

mizu?

2012. ápr. 25. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
csá
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Bökd meg, és ha nem bök vissza, írj ki egy újabb kérdést.
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Vagy ismerlek valahonnan, vagy tetszel!
2012. ápr. 25. 16:07
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Hali/Szia!

Ráérsz, vagy van más dolgod?

Ha azt mondja más dolga van, vagy más dolga van, vagy nem érdekled.

2012. ápr. 25. 16:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha külsőre bejössz neki, elmegy veled. Ha nem, nem.
2012. ápr. 25. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Olyan időben írj rá, amikor több mint valószínű h ráér dumálgatni. Vmelyik este , ne kora délután mert ha épp sietne abból csak cink lesz.

Megszólítás.. Bár írtad, de véleményem szerint, sokkal jobb lenne élőben dumálni először, még ha csak kis ideig is. Ha ez nem kivitelezhető, ez esetben nem kell ilyen hú de 5letes , jópofa dumákon gondolkodni. Beszélgettem erről lányokkal, és a döntő többség egy véleményen van, legyenek velük őszinték :)

szószerinti szöveget nem fogok írni, mert értelmetlen, hisz az az én személyiségemet tükrözi, veled kicsi az esély h kongurens lenne. :)

Have a good luck! :)

2012. ápr. 25. 16:51
 8/10 Igazmondo33 válasza:
100%

Szia csaje!

dugunk? lécciléccilécci...

na ez tuti bejön,próbáld ki:D

2012. máj. 4. 00:48
 9/10 anonim válasza:
Szia cica van gazdád?
2012. máj. 11. 22:16
 10/10 anonim válasza:
írj neki hülyeséget pl.:fssidsdijdfjfj :DD aztán biztos kérdezi h "MI?" azt mond h bocs 1 pillanatra elmentem azt a 4 éves tesóm piszkálta a gépet :DD (nekem bejött) :))
2012. aug. 31. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!