Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha találkozunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha találkozunk?

Figyelt kérdés

Röviden annyi h 14/L vagyok és tetszik egy 24 éves srác.

Aki mellesleg anyukámmal dolgozik egy helyen.Írtam neki egy sms-t egy pár hete és rájött h én vagyok és elmondta anyukámnak.Anyukám kicsit kiabált,stb. Azóta lenyugodtak a kedélyek már minden normális csak még nem találkoztam azóta a sráccal.Mit csináljak ha találkzunk???

Ui:A srác tesója és az apja is azon a helyen dolgozik.Ja és azóta rajtuk kívül már pár ott dolgozóval is találkoztam, és semmi extra nem történt, szóba se került.Aki csak csesztetni akar az inkább ne is írjon!!!

Előre is köszi a válaszokat!!

2009. jún. 21. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha talalkozol es persze nem akarsz semmit akkor mond, hogy bocsi de veletlenul neked kuldtem az uzit pedig masnak szantam. Vagy valami hasonlot. Ha pedig tetszik akkor a viselkedesebol megtudod, hogy akar-e toled valamit? De azert legy resen!:))
2009. jún. 21. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én csókolóztam apu munkatársával, igaz én 17 voltam, ő meg 23. Az unokabátyám is ott dolgozik, és neki az egyik legjobb barátja ez a fiú. Az unokatesóm tudott róla, de azon kívül nem mondtuk el senkinek, hogy ne legyen balhé. MI ugyan úgy haverok maradtunk mint a csók előtt. Egyáltalán ne közeledj a sráchoz. Te még gyerek vagy, ő pedig már egy érett férfi. Szerintem viszonyulj hozzá semlegesen. Egy sms-en nem hinném, hogy bárki is annyira fennakadna. Persze ez attól is függ, mi volt abban az smsben.
2009. jún. 21. 11:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, ezt véletlenül emeltem ki. Már nem aktuális a kérdés. :)
2012. aug. 22. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!