Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha egy férfi szakadt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy férfi szakadt, divatjátmúlt ruhákban van otthon, vagy abban megy el a helyi boltba?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 14:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi? Így a kommentekből ítélve én vagyok az egyetlen, aki abban van itthon is, mint amiben ki is szokott mozdulni? Ez számomra egy kicsit furcsa.
2012. ápr. 18. 15:32
 12/17 anonim ***** válasza:

tehát egész nap abban vagy amiben délelőtt bele izzadsz stb...

és nem váltasz du-tán ruhát?

2012. ápr. 18. 15:36
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
Nekem az lenne a furcsa, ha otthon is ugyanabban lennék, amiben itthon is. :D
2012. ápr. 18. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
"amiben napközben is" Bocs, rendesen félreírtam! xD
2012. ápr. 18. 15:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem szoktam beleizzadni, egyébként elég szegény a ruhatáram ahoz, hogy ne tehessem meg azt, hogy 5 percenként új ruhákat vegyek fel.
2012. ápr. 18. 16:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem az.
2012. ápr. 18. 19:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Én sem abban vagyok itthon, amiben például dolgozni megyek, de azért nem szakadt cuccokban flangálok. Felveszek egy farmert pólóval vagy nyáron egy könnyű strandruhát. Szerintem igénytelenség rongyos ruhában lenni. Egy tű és némi cérna nem megfizethetetlen luxus.
2012. ápr. 18. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!