Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akko teccem neki es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akko teccem neki es szegyelos vagy mit akar?

Figyelt kérdés
szoval bevallotta h teccem neki....megkerdezte h akarok e vele jarni.....akko most mi van????ha egymas mellett vunk nem kozeledik hozzam nem adja a "jeleket"....vagy valami...ha talalkozunk a suliba akko nem mer a szemembe nezni...most akkor meggondolta magat vagy egyszeruen szegyellos????
2008. ápr. 17. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszerően szégyenlős! Lehet h zavarja h egy suliba jártok és haverok előtt ciki meg minden, ha összejöttök az egész suli ezen beszél, ha szakitotok akk pedig azon.. Próbálj meg vele beszélni sulin kívül, (nem tudom fiu-e vagy vagy lány), ha lány vagy akkor kivételesen te hivd a fiút, ha fiú vagy akkor meg első dolog h elhívod a lányt valahova! De csak óvatosan mert szerintem elég szégyenlős az illető nehogy elijesztd, azzal h túl rámenős vagy stb. Hajrá!
2008. ápr. 18. 08:59
 2/6 A kérdező kommentje:
koszi az eddigi valaszt!!!! jah es lanyvagyok...es en nem vagyok szegyellos!!!! 1 kicsit lehet de nem vok az a fajta.....16 eves vook...
2008. ápr. 18. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen tetszel neki!szerintem!persze lehet hogy szegyelos sot bisztos de ez nem is olyan nagy baj.csak nezdd a jo oldalat!persze mikor ott vannak a haverjai a fiunak nem akar erzelgosnek latszani higy a fiuk egymas elot mindig teszik a nagyot.es az is igaz ha osszejosztok es fogtok jarni akkor a fel suli ha nem az egesz rolatok fog beszeni de max 2 hetig azt meg ki lehet birni!csak onnan tudom hogy velem es a suliban mindenkivel ez van.de hidd el csak azert fognak titeket cikizni mert irigyek 'feltekenyewk' hogy nekik nem jot ossze senkivel.szoval ne izgulj!szerintem ezt a dolgot bezljetek meg egymaskkozt egy olyan helyen ahol senkisem lat.ne a suliba.eza legfontosabb.es szerintem nem gondolta meg magat hisz azt mar kozolte volna!szoval ne aggodj!minden a helyer fog kerulni!mindent bele.sok sikert!
2008. ápr. 18. 17:02
 4/6 anonim válasza:
velem is pont ez van. Csak még össze sem jöttünk meg semmi de már rólunk beszél az egész osztály, mert osztálytársak vagyunk.............
2008. ápr. 18. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Engem ugy hoztak ossze osztalytarssal, hogy csak baratok vagyunk.:D De ok jobban tudjak.

Erre tenyleg szamits, rengeteg infantilis ember van.. Idosebbek kozott is.

2008. ápr. 27. 19:09
 6/6 anonim válasza:
válaszoltál már neki?
2010. okt. 12. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!