Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy hónap az mennyire sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónap az mennyire sok idő? Egy hónapja ismertem meg egy srácot azóta csak leveleztünk de nem találkoztunk.

Figyelt kérdés
Előtte nem ismertünk egymást személyesen.Akkor már minden elveszett,ha ennyi ideig nem találkoztunk? Mármint barátilag sem.
2012. ápr. 17. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy bármi veszve lenne. Messze vagytok egymástól? Szóba kerül a találkozás?
2012. ápr. 17. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez így nem jó. Velem egyszer volt hogy egy csajjal egy hónapig csak levéllel, msn-en értekeztünk, és azok a gesztusok amiket msn-en használt, élôben teljesen máskép jöttek le. Szerintem msn-ezni élő találkozás előtt egyenesen öngyilkosság. Na én azóta leszoktam az msn-ről. Mondjuk te csak levelezést írtál, lehet hogy az sem szerencsés.
2012. ápr. 17. 11:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze.Én írtam neki arra azt írta vissza hogy sajnos elfoglalt volt (dolgozik meg vizsgázott) de azt megemlítette majd valamikor beütemezzük.de ez volt két hete.
2012. ápr. 17. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor érthető, hogy nem ért rá. De kérdezz rá, hogy mikor tudnátok találkozni, mert szeretnéd (már) .
2012. ápr. 17. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:

1 hónap még semmi, még bármi lehet ebből. Levelezgessetek sokat, aztán majd csak találkoztok élőben is.

Én pl. régen 2 ÉVIG leveleztem egy sráccal, mire eljutottunk a személyes találkához. Aztán kiderült, hogy nem igazán passzolunk úgy össze, maradtunk a jó barátságnál.

2012. ápr. 17. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Magyarul 2 évi levelezgetés után semmire sem jutottatok. Hát annyira nem tuti szerintem. :)
2012. ápr. 17. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
8 hónapig leveleztem a párommal és 6 éve vagyunk együtt.
2012. ápr. 17. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!