Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mit jelent, ha egy fiú ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent, ha egy fiú ezt mondja?

Figyelt kérdés

Ezt a mondatot hogy kell érteni egy fiú szájából, hogyha azt mondja h, "mindig is ilyen barátnőt szerettem volna"...

aztán meg dob. hülyítés az egész? szerintem ha valakit hülyíteni akarnak, akkor inkább bókol neki a srác, nem pedig ilyen "súlyos" mondatokat mond. én ezt csak olyannak mondanám, akivel tényleg akarok is valamit. vélemény?

2012. ápr. 16. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy hülyít,vagy nem tudja mit akar.Felejtsd el..
2012. ápr. 16. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen szövegkörnyezetbe mondja, hány éves, valamint, hogy meddig voltatok együtt.

Szerintem csak nem akart megbántani, de esélyes, hogyha már "beporozta a kis virágod", hogy csak arra kellettél neki, magyarul kihasznált. Amilyen gyorsan csak tudod felejtsd el.

2012. ápr. 16. 15:45
 3/4 A kérdező kommentje:
nem "porzott be". szerencsére.
2012. ápr. 16. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy akar valamit: QRNI!-és olyankor nincs kec-mec, amit hallani akar a lány azt fogja mondani. Nincs súlyozás,csak egy cél:P.I.N.A!
2012. ápr. 16. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!