Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az fiatalka fiúk (15-20 korosztály) félnek az idősebb, szép és intelligens lányoktól?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 18:46
11/18 anonim válasza:
juj, akkor tőlem is félnek? :D
12/18 anonim válasza:
Ha szép akkor nem félünk, de ha nem akkor rettegünk :DD
13/18 anonim válasza:
én csak a magasságtól félek, az idősebb szép és intelligens lányoktól nem :D 19/f
14/18 anonim válasza:
abszolút nem , sőt akinek van önbizalma keresi is az ilyesmi lányokat, csak hát kevés van (szép és intelligens párosítás ritka de ha van ilyen kihasználom az alkalmat :D )
18/F
15/18 anonim válasza:
Undorító rücskös perverz állat! :O Mégis mit akarna egy 25 éves nő egy 15 éves fiútól?!
16/18 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló köszi a jelzőt :) nem úgy gondoltam,hogy 15éves srác 25 éves nő..hanem 15 éves srác 20éves lány 20éves fiú 25lány mondjuk...
2012. ápr. 15. 20:07
17/18 anonim válasza:
hmm, érdekes téma... nekem van egy előítéletem, amit némi tapasztalatra alapoznék: velem egykorú ill. idősebb lányok nagy része mindig is a náluk még idősebbekre hajtott, s a fiatalabbakat észre sem veszik/vették...a kivétel erősíti a szabályt: voltam már párszor olyan helyzetben, hogy kint buli volt s összeismerkedtem nálam pont 5 évvel idősebb csajjal, aki nekem nagyon is tetszett, s el is tudtunk beszélgetni...megvolt a kölcsönös szimpátia. Lehetett rajta látni, hogy valamennyire bejövök neki, aminek nagyon megörültem...nekem bejönnek az idősebbek is, de valahogy mindig az az érzésem, hogy "nagyobb kihívás", nehezebb dolgom van, ha flörtölni kezdek vele
18/18 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy foglalt vagy azt hazudná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!