Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyek első találkozóra valami ajándékot a kiszemelt lánynak?
elég sokat beszélgetünk neten, tudja hogy bejön nekem.
ha sokáig nem írok neki, akkor azt mondja h hiányoztam neki, talán én is bejövök neki?!
találkoztunk korábban 2-3alkalommal, de semmi komoly, aztán jött egy fb-os időszak, most jön egy újabb személyes találkozó (remélem kicsit komolyabb), de ez így az ELSŐ ami, arról szól h ketten találkozzunk és beszélgessünk.
nem akarom elijeszteni...
Csoki? Virág? Ennyi fantáziátok van csak amit filmből láttatok? Unalmas, kiszámítható lehet veletek... Személyeset kell, többre értékeli!
Én Snoopy-s zoknit vittem neki, egyrészt mert szereti azt a figurát, másrészt meg többször panaszkodott chat-en, hogy fázik a lába...
Kizárt dolog, hogy nem jut eszedbe más, például vehetsz mozijegyet is, mert akkor tuti a 2. randi :P
az utolsó jól mondja... :D
amúgy jó, hogy az én válaszom meg ki lett törölve.. azért leírom még egyszer, hogy én kiröhögnélek ha egy virággal jönnél oda.
utolsó előtti vagyok megint
közben gondolkoztam és tényleg szép gesztus lenne, de inkább egy ilyet vigyél: [link]
örülök hogy segíthettem :)
15 és 17es vagyok
sajnos ki kell hogy ábrándítsalak, a 16-os válaszoló csaj, én meg persze még látásból sem tudom milyen egy lány nem még hogy barátnőm lett volna hova gondolunk xDD...
én írtam, hogy nevetséges, lány vagyok amúgy... :D
a 69%-os meg a barátom :DDD eléggé mellényúltál ezzel :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!