Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az titeket kiábrándítana az első találkán, ha kiderülne egy lányról, hogy művész, vagy legalábbis a hajlam megvan?
Szerintem vonzó tud lenne, persze embertől függ a dolog.
Én is szeretek írni, bár szoktam néha inni, de a régi nagy írók/költők züllöttségét meg sem közelítem(szerencsére). :D
Tök jó lenne nekem is ilyesmi valaki :)
Hobbim a horgászat és akár írhatnál is a horgászataimról szépeket a tájról a helyszínről időpontok szerint mikor mit csináltam és hogyan :)
Engem vonz, ha egy lány intelligens, van fantáziája, jókat lehet vele beszélgetni stb :)
A zárkózottság ha kezelhető akkor nem vészes.
amúgy miről szól a regény? :D Én is tervezek írni egyet... meg verseket szoktam is.
18/f
semmi problémám nem lenne vele :-)
az egyetlen, hogy azon gondolkozz el, hogy hogy lehetne veled megismerkedni, ha egyáltalán nem jársz társaságba, visszahúzódó vagy... így nehéz felfedezni, hogy milyen vagy (versírás, érzékeny lelkűség, stb) szóval ki kellene találnod, hogy milyen helyekre mész el, találni olyan fórumot, beszélgetős oldalt, ahol hozzád hasonlóak fordulnak elő, és esetleg az ott kialakult ismeretségből barátság, majd talán szerelem is lehet! :-)
ettől nem vagy elvont figura, csupán van egyénisége amit ki tudsz fejezni a műveid által :)
én is ilyen vagyok , de eddig ez senkit sem zavart a környezetemben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!