Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Randiznátok magas lánnyal?
Figyelt kérdés
183, vékony 16 éves lány vagyok, Budapestről. Idáig nem találtam senki hozzám illőt... Vonzó, magas, vicces pasit keresek. Mit gondoltok?2012. ápr. 10. 19:02
12/15 anonim válasza:
Igen. Kb egyforma magasok lehetünk, de sajnos nem BP-i vagyok. JNSZ megye, szerintem már anno írtam neked :D
13/15 anonim válasza:
hány kérdést fogsz még kiírni?:D
14/15 anonim válasza:
Mellettem nőnek éreznéd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!