Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk több segítséget kapnak mint a lányok?
mert megszokott hogy a fiú kezdeményez. mindenkinek van elképzelése arról, hogy mit kellene tennie egy fiúnak ( kivéve természetesen azok a puhapö*sűek, akik felteszik a kérdést)
szal arra hogy mit kéne a fiunak tennie, egy 5 év alatti kislány is tudna válaszolni, de ellenkező eset nem oly megszokott, kevesebb elképzelés, kevesebb válasz
Sok hülye nő van itt az oldalon ha kell összeterelem őket egy perc alatt.
Hímsoviniszta vagyok , problem ?
Erre válaszolnának rengetegen.
A nők mindig is magabiztosabbak voltak, ezért ők nem kérdezik meg. A férfiaknak pedig tud fejlődni az ego-juk, ezért képes is túlszárnyalni a nőkét - nem azt mondom a nőké nem tud, hanem a férfiaké sokkal nagyobb mértékben -.
Biztos észrevetted, hogy az ilyen kérdések 90%-a fiatal fiúktól ered és a "tapasztaltabb" sorstársak pedig leírják a tapasztalataikat, amit a kérdező a saját stílusához legközelebb állóan megreformál vagy megfogad. Azt, hogy a válaszok mennyire komolyak a kérdéstől is függ, de képzeld el, hogy te az ezredik gömb vanilliás fagyi után mitcsinálnál? Én valószinű rajzolnék vele egy fekete papírra.
Én ezt vettem észre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!