Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, egy átlagos lány mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egy átlagos lány mivel keltheti fel az érdeklődéseteket?

Figyelt kérdés

Minden srác odavan a tökéletes arcú, testú lányokért, de akiket nem áldott meg ilyen külsővel a természet, azok mit tehetnek? A belső is fontos, de hiába lehet elragadó személyiség, ha a külseje miatt számításba se veszitek. Nem az igénytelen, ápolatlan lányokra gondolok, hanem akik szimplán átlagosak, a testük se egy bombanőé, az arcuk se a legszebb, stb.

Szóval a kérdés: mivel hívhatja fel magára a figyelmet egy ilyen átlagos, esetleg kicsivel átlag alatti lány?

2012. ápr. 9. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem mutatsz magadról egy képet?Privátba is jöhet.
2012. ápr. 9. 11:08
 2/12 anonim ***** válasza:
én pont az ilyen lányokat szeretem... nem nagyon bírom azokat a plázacicákat...egyébként ha okos vagy,kedves vagy,barátkozó akkor mindenképpen felkeltené az érdeklődésemet
2012. ápr. 9. 11:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. ápr. 9. 11:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Amúgy ha te sem a "herceg" és egyéb "csinos" fiúkra buksz. Akkor bőven találsz rendes kicsit átlag alatti fiút. Sok rendes fiú van aki vágyik egy szerethető lányra és aki viszont szereti majd :)

Szóval ha felfigyelsz az "esetleg kicsit átlag alatti" fiúkra, találsz barátot! És ne a neten ismerkedj!

18/F

2012. ápr. 9. 11:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Hová lett a kérdezö?hmm
2012. ápr. 9. 11:18
 6/12 anonim ***** válasza:
stílusos megjelenés és értelem. ha jókat lehet veled beszélgetni mert van véleményed a dolgokról és nem vagy olyan buta mint a szép lányok akkor az nagyon nagy jópont!
2012. ápr. 9. 11:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Bocs, képet nem szeretnék küldeni. :)

21 vagyok amúgy és szerintem értelmes, kedves is. De valahogy mégse érdeklek senkit, pedig nem Brad Pittekre bukom, nekem a külső nem a legfontosabb szempont.

2012. ápr. 9. 11:20
 8/12 anonim ***** válasza:
18%
Háát ha már gyakorira ilyet ki írsz és várod a válaszokat akkor már értelmes nem lehetsz.
2012. ápr. 9. 11:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Pedig szivesen megnéztelek volna milyen vagy.:-(
2012. ápr. 9. 11:25
 10/12 anonim ***** válasza:
én is
2012. ápr. 9. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!