Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek melyik a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a legjobb Chat oldal? 35F

Figyelt kérdés

2012. ápr. 8. 12:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig nem igazán találtam normálisat nem hiszem hogy egyátalán van olyan ami normálisnak nevezhető pedig egy csomó-t átnéztem :S
2012. ápr. 8. 12:51
 2/16 anonim ***** válasza:
Csatlakozom.
2012. ápr. 8. 12:52
 3/16 anonim ***** válasza:
első: miket néztél? :P
2012. ápr. 8. 12:58
 4/16 anonim ***** válasza:

én is csatlakozom az elsőhöz!

22/L

2012. ápr. 8. 13:00
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
hát én keresgéltem, valóban nagyon nehéz találni értelmes embereket. hozzáteszem nekem sikerült 1-2-t még chat.hu-n is. idegrendszer kell hozzá, az biztos. vannak egyébként mindenhol jófejek, csak nehéz megtalálni őket a sok gyökér között:D
2012. ápr. 8. 13:02
 6/16 anonim ***** válasza:
chat.hu
2012. ápr. 8. 13:03
 7/16 anonim ***** válasza:
chat. hu még mindig a legjobb. Egyre rosszabb, sokkal kevesebben járnak fel, mint régebben, és rengeteg új hülye szabályt hoztak. Régen még jó pár emberrel találkoztam onnan, manapság sajnos csak olyanok járnak fel, akik elégedetlenek az életükkel, és ott akarják megmutatni, hogy mekkora ászok. Gyakorlatilag csak beképzelt emberek vannak fent, a kommunikáció meg kimerül egymás szidásában és a szexben. De akármilyen rossz is már a chat.hu, a többi hozzá képest még így is nagyon gagyi.
2012. ápr. 8. 13:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Egyik sem.
2012. ápr. 8. 13:10
 9/16 anonim ***** válasza:

Chat.hu-n vagyok fenn.

Sokan keresnek meg.

Elegem lett és nyitószövegbe kiírtam, hogy szex és párkapcsolat nem érdekel! Csak nem lerágott normális témákkal foglalkozom... azóta talán 2 ember ha rám irt. :D

mindenki csak dugni akar, vagy a szexről beszélni. Szóval unalom a köbön.

Még a kismama rovatban is a dugás a téma -.-

2012. ápr. 8. 13:33
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen a chat.hu már régen is egy kicsit bonyolult volt
2012. ápr. 8. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!