Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem merek pasizni. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek pasizni. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Elváltam, gyerek is van, de kedves, mások szerint szép, csinos vagyok. Már vágyom valakire, de ha bárki is rámnéz úgy, én rögtön elfordulok, nem merek megszólítani senkit. Félek a visszautasítástól. Én nem is tudom, h lehetett férjem. A válástól, vhogy nincs önbizalmam. Mit tegyek,h ne féljek ennyire? Az is bennem van, h ha kiderül, h gyerekes vagyok visszalép a pasi, az meg nekem nagyon rossz lenne.
2009. jún. 16. 23:48
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

csak légy bátor a férfiak szeretik a magabiztos nőket.=) (saját tapasztalat)

és hogy gyerekedvan az szerintem nem riasztaná visza őket! szoval csak bátorság =)

2009. jún. 16. 23:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Érthető egy válás után. El kellene járnod szórakozni barátokkal, ismerősökkel. Vagy ha nem akarsz akkor regisztrálj társkeresőbe egy jó és előnyös fényképpel és majd dőlnek a dícsérő levelek és ismerkedni vágyók. Akkor hátha visszajön az önbizalmad. 1 gyerek pedig sohasem akadály.
2009. jún. 16. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
tedd szét a lábadat
2009. jún. 17. 00:19
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
az se rossz
2009. jún. 17. 00:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Én nem tom egyeseknek mi jön le ebből a szövegből, de ha nem tud rendesen értelmezni, akkor kimondom, h nem k.rva vagyok, hanem 1 pasira vágyom, akivel sokáig lehetnénk együtt. Nem úgy szereztem a férjemet sem, h széttettem a lábamat. Az első két válaszolónak meg köszönöm a válaszát.
2009. jún. 17. 00:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mióta vagy elválva, de lehet hogy még több idöre van szükséged. (Mekkora a gyereked?)

Egy kapcsolat felbomlása - legtöbbször - nem egyszerü, elöször fel kell dolgozni.

Szerintem te most vagy ott, hogy lassan benned is lezáródik a házaságod és kezd benned kialakulni az igény egy ujabbra. Ne eröltesd, ennek is el fog jönni az ideje.

A gyerek ugyan nem könnyiti meg az uj kapcsolat kialakitását, de nem is kizáró ok.

Nekem a válás után majdnem 4 évre volt szükségem, hogy uj kapcsolatot kezdjek. Az uj partnerem elejétöl fogva tudta, hogy van két gyerekem, ezzel együtt elfogadott bennünket - nem lett az "uj szülö", a gyereke keresztnéven szólitják a mai napig is, de mindketten azt mondják, hogy ö többet tett a fejlödésükért, mint a volt párom. (Mivel tul messsze lakunk egymástól és csak ritkábban lehettek együtt, az uj pedig midennap ott volt/van - nem azért mert nem akart volna törödni a gyerekeivel) Ez a kapcsolat már több mint 10 éve tart és még mindig igen szépen élünk.

Ne legyél türelmetlen és várd ki, amig készel leszel egy ujabb párkapcsolatra.

2009. jún. 17. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!