Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem mer a szemembe nezni......

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mer a szemembe nezni... vajon teccem neki?

Figyelt kérdés
van egy fiu aki nemreg bevallotta h teccem neki es hogy akar velem jarni...azota annyira szegyellos hogy csak messengeren beszelgetunk mert nem mer a szemem ele kerulni.....!!!!ha veletlenul megis talalkozun akkor nem mer a szemembe nezni...es koszonni is felig lehajtott fejjel szokott....hat nah...ha en kezdem el h nem lehetne h megis jarjunk akkor a kapcsolat vegen az lenne hogy "persze mert te eroltetted!!!"....es ezt nem szeretnem...az a masik baj hogy nagyon jou baratok vagyunk..vagyis voltunk mert ebbol mar nem lessz ojan baratsag mint volt....mit tegyek???? segitsetek!!!! Wanessa...elore is koszi...
2008. ápr. 15. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg közeledni, de tényleg ne nyomulósan, csak szép fokozatosan. Ha pedig együtt vagytok valahol, akkor hülyüljetek, h a srác feloldódjon, majd rátérhetsz a lényegre, de csak óvatosan, nehogy elijeszd v ilyesmi!
2008. ápr. 15. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Mi vaaan, elkapott mindenkit a "szemembe nézési" láz? :) Kicsit vicces, h ez a 3. ilyen típusú kérdés, így 2 napon belül.

Amúgy tök fura, hogy ez a "szégyenlős-dolog" még mindig tart. Én most vagyok 16, de 4-5 éve ugyanez volt.. Kicsit gáz a pasik részéről ez, sztem :)

Ha akarnak vmit, igenis hódítsanak meg. Udvaroljanak.

Ha pedig kicsik vagytok még hozzá, akkor úgy se olyan komoly... én nem tudom hány éves vagy, ha viszont vmilyen szinten érett lánynak tartod magad, akkor ezt éreztesd vele is, vagyis követeld meg tőle, hogy ne legyen már ennyire gyerekes... Ilyen esetben, akár te is kezdeményezhetsz szerintem. Miért ne?

Tényleg attól függ, hogy hány éves vagy.. mennyire komoly.

Sok sikert, hozzá kell szoknod, a pasik szégyenlősek, ha mi lépünk, azt meg rámenősnek tartják.. :: :) Ez van.

2008. ápr. 15. 20:01
 3/5 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok csak hogy tudjak a tobbiek is!!!es nagyon koszi az eddigi valaszokat!!!sokat segitettetek:*:*:*:*
2008. ápr. 15. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
en is ebben a cipoben jarok ugyhogy ertem mirol van szo!!!!...nemtudom...ha tenyleg tetszel neki meg o is neked akkor rajtad all a sor..neked kell kihuzni belole hogy jarjatok..erted mit akarok mondani??...de persze nem kell rogton ra terni a lebyegre hanem szepen fokozatosan nehogy elilyezdd...eleinte ne errol a temarol beszeljetek hanem vmi olyanrol amiben o otthon van utana miutan mar kicsit feloldodott tereldd feltunes nelkul a temat a jarasotokra...meglatod ossze fog jonni a dolog...sok sikert nektek!!!!!!!!!!!!puszy
2008. ápr. 16. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Hívd el valahova! Kirándulni, ebédelni, moziba... először inkább társaságban. Ha eljön, akkor tényleg érdeklődik. Akkor beszélgess el vele: mesélj magadról, kérdezd őt is. Ne nyomulj, de mutasd meg, hogy érdekel. Ha ő is érdeklődik, akkor előbb utóbb le fogja győzni a szégyellősségét. Közben talán az is kiderül, mennyire illetek egymáshoz.

Ja: nem írtad mennyi idősek vagytok... ha fiatalok és ő a fiatalabb, akkor kicsit nehezebb lesz... de azért összejöhet.

2008. ápr. 24. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!