Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehetne párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne párom?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok és nincs párom, nem tartom magamat rondának, barátok közt pörgős laza jókedélyű vagyok, nem barátok közt ellentéte, de azért nem vagyok morcos, csak szótlan. Bulizni ritkán járok, tehát ismerkedés ott kilőve. Könyvtárról meg utcáról ez a véleményem: HAHAhHAEAHehaeheaeheheaHEHEEHAAHEAA. Akkor mégis hol kutakodhatnék egy megfelelő partner után? 19F
2012. ápr. 2. 02:03
 1/8 Christian Death ***** válasza:
Fiatal vagy, muszaly buliznod, menj discoba azonnal.,
2012. ápr. 2. 02:05
 2/8 Beviz Elek ***** válasza:
Egy kutatás szerint, ha odamész az utcán a lányokhoz, és megkérdezed őket, hogy sz.pjanak le, akkor néhányan megteszik. Persze, lehet, hogy csak 1000ből 1, de ezer csaj pesten hamar meglesz.
2012. ápr. 2. 02:10
 3/8 A kérdező kommentje:
én párról,partnerről,élettársról,barátnőről beszélek, nem k*rváról,r*bancról,medvékről,bútorokról,fogamzásgátlásról,bokrokról.
2012. ápr. 2. 02:15
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

Ha 19 évesen a könyvtárról és ezek szerint a kultúráról az a véleményed, amit ide leírtál, és a szocializációs érettséged is olyan, amilyent a kérdésedben leírtál, akkor az Emberiség nevében arra kérlek, hogy ne akarj magadnak párt, és legfőképpen, ne szaporodj.

Köszönöm.

2012. ápr. 2. 07:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha nem teszel ellene akkor sehogy.

Én most pl egy virágboltos csajjal ismerkedtem meg. Míg anyu+ sógornőm a virágokat válogatták és a csajjal beszéltem :D

2012. ápr. 2. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Antikváriumban.
2012. ápr. 2. 11:59
 7/8 A kérdező kommentje:
3as: félre értesz. Nem a könyvtárról és kultúráról a véleményem ez,hanem ,hogy ott csajozni.. mivel sokan mondják,menj oda utcán és stb. De nem muszáj rögtön leoltani. És tervezem a szaporodást.
2012. ápr. 2. 16:50
 8/8 A kérdező kommentje:
jó végülis könyvtárban lehet,hogy menne, csak sokszor kihalt.
2012. ápr. 2. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!