Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az a kérdés, vagy mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a kérdés, vagy mint mondtok a csajnak, hogy azután járni kezdtek?

Figyelt kérdés

Hogy kell kihozni, hogy elinduljon a kapcsolat.

Tegyük fel, már ismerjük egymást régóta, ergo ne új személyt kell meghódítani.

2012. ápr. 1. 19:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne ilyen kerdes, mar reg szabadalmaztattak volna :)

amugy ez kicsit olyan, mint hogy az ovodaban meg ugy lesznek baratai az embernek hogy "leszunk baratok?" "jo!"

aztan az ember felno kicsit, szocializalodik, es ezek a dolgok maguktol alakulnak.

HAsonlo a helyzet a jarassal is, a tinik egymasnak meg lehet hogy felteszik ezt a kerdest, hogy "jarunk?" "aha"

de ezt is illik idovel kinoni :)

2012. ápr. 3. 10:24
 12/17 anonim ***** válasza:
hát olyan 13 évesen én elintéztem egy "akkor járunk" ? kérdéssel xDDDDDDDD
2012. ápr. 3. 11:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha nagyon kérdezni akarsz valamit, akkor néhány randi és lehetőleg egy csók után - és azért nem rögtön utána xD - azt megkérdezheted, h akkor megpróbáljátok-e ezt komolyan, vagy valami ilyesmit, de ne ezt h "járunk" mert ez max vicces. :D Nekem mondjuk mázlim van mert egyik barátnőm mindig az elején felteszi a "hivatalos státuszotok?" kérdést, szóval worst case ott meg lehet beszélni. :D Bár ott már általában egyértelmű-nek tűnik- de így biztos kiderül h ugyanazt képzeltük-e bele mindenféle kínos kérdés nélkül. :D

20L

2012. ápr. 14. 02:33
 14/17 anonim ***** válasza:

ha hagyja a csókot akkor én onnantól járásnak tekintem a dolgot.

ez kb olyan egyértelmű, mint az hogyha megnyomod a tv-n a bekapcsoló gombot, akkor bejön a kép. Persze mind a 2 esetben előfordul hogy nem, de az ritka.

2012. máj. 9. 17:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen,csóktól általában már egyértelmű a járás.

Hát ha nekem valaki a 2.randin ezzel a "eddig ez a múltam volt,legyél te a jövőm"szöveggel jönne hát,akkor ott rohannék el.

:)

2012. máj. 9. 21:53
 16/17 anonim ***** válasza:

21:53

ez az idézet kb = a lánykéréssel.

2012. máj. 10. 14:47
 17/17 anonim válasza:

nálunk úgy volt elmentünk sétálni többször is aztán elmondta hogy ő mennyire szeret aztán még aznap kaptam arcra puszit és másnap megkérdezte h xy leszel a barátnőm és utána jöttek a komolyabb dolgok :)

13L

2012. okt. 14. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!