Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a kérdés, vagy mint mondtok a csajnak, hogy azután járni kezdtek?
Hogy kell kihozni, hogy elinduljon a kapcsolat.
Tegyük fel, már ismerjük egymást régóta, ergo ne új személyt kell meghódítani.
Ha lenne ilyen kerdes, mar reg szabadalmaztattak volna :)
amugy ez kicsit olyan, mint hogy az ovodaban meg ugy lesznek baratai az embernek hogy "leszunk baratok?" "jo!"
aztan az ember felno kicsit, szocializalodik, es ezek a dolgok maguktol alakulnak.
HAsonlo a helyzet a jarassal is, a tinik egymasnak meg lehet hogy felteszik ezt a kerdest, hogy "jarunk?" "aha"
de ezt is illik idovel kinoni :)
Ha nagyon kérdezni akarsz valamit, akkor néhány randi és lehetőleg egy csók után - és azért nem rögtön utána xD - azt megkérdezheted, h akkor megpróbáljátok-e ezt komolyan, vagy valami ilyesmit, de ne ezt h "járunk" mert ez max vicces. :D Nekem mondjuk mázlim van mert egyik barátnőm mindig az elején felteszi a "hivatalos státuszotok?" kérdést, szóval worst case ott meg lehet beszélni. :D Bár ott már általában egyértelmű-nek tűnik- de így biztos kiderül h ugyanazt képzeltük-e bele mindenféle kínos kérdés nélkül. :D
20L
ha hagyja a csókot akkor én onnantól járásnak tekintem a dolgot.
ez kb olyan egyértelmű, mint az hogyha megnyomod a tv-n a bekapcsoló gombot, akkor bejön a kép. Persze mind a 2 esetben előfordul hogy nem, de az ritka.
Igen,csóktól általában már egyértelmű a járás.
Hát ha nekem valaki a 2.randin ezzel a "eddig ez a múltam volt,legyél te a jövőm"szöveggel jönne hát,akkor ott rohannék el.
:)
21:53
ez az idézet kb = a lánykéréssel.
nálunk úgy volt elmentünk sétálni többször is aztán elmondta hogy ő mennyire szeret aztán még aznap kaptam arcra puszit és másnap megkérdezte h xy leszel a barátnőm és utána jöttek a komolyabb dolgok :)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!