Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Véleményezitek a képeimet?
Figyelt kérdés
ha küldenék :) előre is köszi :)2012. márc. 30. 21:37
11/22 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok :) igen ...és 22éves :D és háát jobb lenne emailben , ha nem lenne gond... mert itt nem lehet csatolni képet, s nem is nagyon szeretném feltölteni sehova sem ...hogyha nem akarjátok kiírni, akkor privátban is elkülhetitek az email címeteket :) köszi előre is!
2012. márc. 30. 21:43
14/22 A kérdező kommentje:
Hogy küldjem el , hogyha nem tudom az emailcímet:DD ennyi... :D de amúgy azért nem szeretném feltölteni ilyen képfeltöltös cuccra mert nem tudom letörölni utána :DDd
2012. márc. 30. 21:47
15/22 anonim válasza:
Ha gondolod akkor én őszintén tudlak véleményezni. :) 19/F
16/22 anonim válasza:
Kedves kérdező, írtam privátot, benne az e-mail címem.
Szeretettel várom a képeket! Aztán ne szégyellősködj ;)
17/22 aszomszedneni válasza:
a kepfeltoltes.hu letörli egy hét vagy egy hónap után.
de ide küldheted :)
( straight.edge@freemail.hu )
18/22 aszomszedneni válasza:
hát végül is , egy képet is küldhettél volna , mert kb. mindegyiken ugyanolyan fejet vágsz... mondjuk sejtem miért, de az maradjon titok.
amúgy ez a legtetszetősebb : dfew.png (a második)
19/22 anonim válasza:
nekem is küldheted... am kephoston, vagy valamelyiken van olyan, h privát kép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!