Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Parkban, futás közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Parkban, futás közben ismerkedés?

Figyelt kérdés
Mostanában sokat próbáltam ismerkedni, de elsősorban szórakozó helyeken. Normálisan szoktam odamenni lányokhoz és nem részegen vagy ilyesmi, de úgy érzem ilyen 2-3 fős lány társaságot nem lehet megbontani ismerkedés céljából...még ha tetszenék is valamelyiknek, akkor is biztos találnak kifogást amivel otthagynak vagy bocsi de most nincs kedvünk beszélgetni. Úgy gondoltam itt a tavasz, szép az idő és hát Szegeden sok lány sétál vagy ül a parkban. Arra gondoltam ott is meglehetne próbálni, csak nem tudom mennyire nyitottak erre a lányok? Szerintetek hogyan érdemes próbálkozni? Vagy szoktam járni futni is. És ott?
2012. márc. 29. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Fuu, h utaltam en ezt anno, foleg a dagadt diszno noket.

Hanyszor keresztul huztak a szamitasom, mert irigykedtek a szebb baratnojukre.

Amugy odamesz amikor bemelegit vagy nyujt aztan tolod.

2012. márc. 29. 10:47
 2/5 DannyZuko ***** válasza:
mindennek a titka a határozott magabiztos fellépés és hogy legyen egy valamirevaló szöveged :) akármenyien lehetnek, ha érdekes vagy a számukra, akkor nem hagynak ott.
2012. márc. 29. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Van aki direkt azért megy futni hogy ott ismerkedjen, bár ez főleg Pesten jellemző, ahova sokan járnak futni. De lehet Szegeden is van ilyen hely. Azokon meg úgyis látod hogy ismerkedni ment vagy hogy tényleg sportoljon.
2012. márc. 29. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Szeged szép város. Múltkor kiültem a "zenélő szökőkúthoz" (bocs, nem vagyok szegedi, csak vagyok ott néha-néha egy-két hétvégét, így nem mindig tudom a pontos nevét a helyszíneknek :D ), ott is mászkált rengeteg csaj. Nem feltétlen kell futás közben ismerkedni...
2012. márc. 29. 11:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Én heti 3x futok, és egyszer kosarazom. Szívesen ismerkednék, de a nővérem párjával szoktam menni, aki hát hogy is mondjam... Riasztja a fiúkat, már a jelenlétével is.. De ettől függetlenül ha jössz futni Bp-re akkor szeretettel várnak a budapesti lányok ;)(és bocs az OFF-ért)

Sok sikert!

2012. ápr. 1. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!