Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan "testi hiba", ami szerintetek cuki?
nekem is bejönnek az elálló fülek:D egyszer találkoztam egy ilyen sráccal, vagyis hát félig-meddig egy buszon jártunk, és mellé még szeplős volt és vöröses haja volt, na hát nagyon kis cuki volt:)
jól állhat amúgy, de nem mindenkinek cuki.
amúgy nekem a szemüveges fiúk is bejönnek, az ilyen kicsit "kocka" feeling:)
a szeplő tényleg eszméletlen aranyos tud lenni. :)
meg ha a fogak között mondjuk van aza tipikus 5 perc szünet, az valakinek annyira jól tud állni :)
fogszabályzó egy lányon sztem nagyon édes vhogy ártatlanabbnak tűnik tőle
f18
Csodálkozva olvasom, hogy vannak itt olyanok, akiknek tetszenek az elálló fülek. Nekem csak bajom volt emiatt, de állandóan. 2 éve meg is műtötték a füleimet, és azóta nincs semmi gond. Lehet, h előbb kellett volna találkoznom veletek?
Amúgy lehet, hogy sokan "cuki"-nak találják a lapátfüleket, a viselője nem biztos, hogy ezen a véleményen van. Sok szenvedés és fájdalom okozója lehet.
Nekem is elálló füleim vannak. :P
Magamon nem tetszik, máson igen. Ki érti ezt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!