Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan "testi hiba", ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan "testi hiba", ami szerintetek cuki?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok pl, mint az elálló fül, és hasonlók. Valamiért imádom, ha egy fiúnak kicsit elállnak a fülei, szerintem nagyon cuki tud lenni :) Ilyenekre lennék kíváncsi, részetekről. :D

2012. márc. 28. 22:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
a szeplő! nem tudom az mennyire számít testi hibának, de írtó aranyos tud lenni egy csajon:)
2012. márc. 29. 09:26
 22/26 anonim ***** válasza:

nekem is bejönnek az elálló fülek:D egyszer találkoztam egy ilyen sráccal, vagyis hát félig-meddig egy buszon jártunk, és mellé még szeplős volt és vöröses haja volt, na hát nagyon kis cuki volt:)

jól állhat amúgy, de nem mindenkinek cuki.

amúgy nekem a szemüveges fiúk is bejönnek, az ilyen kicsit "kocka" feeling:)

2012. márc. 29. 10:28
 23/26 anonim ***** válasza:

a szeplő tényleg eszméletlen aranyos tud lenni. :)

meg ha a fogak között mondjuk van aza tipikus 5 perc szünet, az valakinek annyira jól tud állni :)

2012. márc. 29. 14:36
 24/26 anonim ***** válasza:
58%

fogszabályzó egy lányon sztem nagyon édes vhogy ártatlanabbnak tűnik tőle

f18

2012. márc. 30. 00:00
 25/26 anonim ***** válasza:

Csodálkozva olvasom, hogy vannak itt olyanok, akiknek tetszenek az elálló fülek. Nekem csak bajom volt emiatt, de állandóan. 2 éve meg is műtötték a füleimet, és azóta nincs semmi gond. Lehet, h előbb kellett volna találkoznom veletek?

Amúgy lehet, hogy sokan "cuki"-nak találják a lapátfüleket, a viselője nem biztos, hogy ezen a véleményen van. Sok szenvedés és fájdalom okozója lehet.

2012. ápr. 3. 13:25
 26/26 anonim ***** válasza:

Nekem is elálló füleim vannak. :P

Magamon nem tetszik, máson igen. Ki érti ezt? :)

2012. ápr. 3. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!