Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavar titeket, ha egy lány jobb anyagi körülmények között él, mint ti? Lent
ja, meg kell találni az egyensúlyt, van amikor ő fizet van amikor te.
egyébként
Az élethez most már az a 3 dolog kell csakugy mint ahogy azt Gróf Raimond Montecuccoli anno megfogalmazta mi is kell a háborúhoz.
PÉNZ PÉNZ PÉNZ
ha csóró a pasi, felejtsd el. szomorúan és szegényen fogjátok végezni. olyat válassz aki NÁLAD is pénzesebb!
nekem barátommal ez a helyzet. full yo házban laknak, apukája egy nap üzletlánc vezérigazgatója, anyukájának saját kozmetikumi szalonja van. mi meg apa és anya minimálbéréből élünk...nekem nagyon kínos, még soha nem hívtam ki magunkhoz, mindig náluk vagyunk...
de emiatt nem fogok szakítani vele, mert szeretem
"nekem barátommal ez a helyzet. full yo házban laknak, apukája egy nap üzletlánc vezérigazgatója, anyukájának saját kozmetikumi szalonja van. mi meg apa és anya minimálbéréből élünk...nekem nagyon kínos, még soha nem hívtam ki magunkhoz, mindig náluk vagyunk...
de emiatt nem fogok szakítani vele, mert szeretem"
TROLOLOLOLOLO, u mad?
idén 2012 ben jobbat még nem hallottam!
köszönöm feldobtad az estémet.
jól értem, te akinek szülei minimálbéren élnek te nem tervezed, hogy szakíts a mocskosul gazdag barátoddal akitől mindent megkapsz? ? hogy őszinte legyek AZ BASZNA BE ha ennek ellenkezőjét tennéd :D:D
GYEREKEK EZ KEGYETLEN :D
valaki reagáljon erre !:D
69%-os
hülye vagy.
megfelel reakciónak?
Nem a pénzükért vagyok vele együtt, sztem az b.aszna be igazán!
Nem hiszem, hogy ítélkezned kéne, ugyanis 2 hónap járás után voltam először náluk és akkor kérdeztem rá, hogy a szüleid mivel is foglalkoznak? Előtte fogalmam se volt róla..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!