Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire zavar titeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire zavar titeket, ha egy lány jobb anyagi körülmények között él, mint ti? Lent

Figyelt kérdés
Lehet ez akadálya egy kapcsolat kialakulásának? Kényelmetlen nektek ez a helyzet akkor is ha a lányt ez egyáltalán nem érdekli?
2012. márc. 27. 21:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Örülnék neki , hogy végre valaki olyan csajt ismerhetek , akinek van pénze, és nem tőlem kér mindig, és én fizetek mindent. Persze ha mondjuk ettöl függetlenül mi együtt lennénk , ugyan úgy fizetnék mindent, csak jó tudni hogy a csaj nem pénzért van velem
2012. márc. 27. 22:05
 12/22 anonim ***** válasza:

ja, meg kell találni az egyensúlyt, van amikor ő fizet van amikor te.

egyébként

Az élethez most már az a 3 dolog kell csakugy mint ahogy azt Gróf Raimond Montecuccoli anno megfogalmazta mi is kell a háborúhoz.

PÉNZ PÉNZ PÉNZ

ha csóró a pasi, felejtsd el. szomorúan és szegényen fogjátok végezni. olyat válassz aki NÁLAD is pénzesebb!

2012. márc. 27. 22:10
 13/22 anonim ***** válasza:
ŐŐ, sajnálom, engem nagyon zavarna. Nem tudom hogy állsz ehhez az egészhez, és nagyon sokat lehetne erről beszélgetni, de engem tényleg zavarna. Nagyon egyszerű példát mondok. Én viszonylag rossz körülmények közül jövök, és lehet, hogy a lány megszokott egy színvonalat, amit én nem tudok biztosítani. Hülye példa, de én nem tudok mondjuk hetente háromszor pizzériában kajálni. Mennyi idős vagy amúgy?
2012. márc. 27. 22:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Az exemet is zavart, pedig nincs sokkal jobb anyagi helyzetem, mint neki. Soha nem vágtam fel előtte, nem vagyok az a költekezős tipus. Mindig megbeszéltük,h mire van pénzünk és mire nem...egy ideig úgy csináltuk, h összedobtuk a zsebpénzünk, amennyi az övé volt, annyit adtam bele én is, és ebből gazdálkodtunk egy héten... de egy idő után elkezdte sorolni,h egy szegény fiú nem való egy gazdag lányhoz, meg h az én szüleim milyen tehetősek, mert ők mennyit keresnek, az ő szülei pedig nem...Meg ilyen apróságok, szall hülyeségeket vágott a fejemhez, olyan dolgokba kötött bele, amikhez egyikünknek sem lett volna köze...még egy évig birtam vele igy...:S
2012. márc. 27. 22:32
 15/22 anonim ***** válasza:

nekem barátommal ez a helyzet. full yo házban laknak, apukája egy nap üzletlánc vezérigazgatója, anyukájának saját kozmetikumi szalonja van. mi meg apa és anya minimálbéréből élünk...nekem nagyon kínos, még soha nem hívtam ki magunkhoz, mindig náluk vagyunk...

de emiatt nem fogok szakítani vele, mert szeretem

2012. márc. 27. 22:34
 16/22 anonim ***** válasza:

"nekem barátommal ez a helyzet. full yo házban laknak, apukája egy nap üzletlánc vezérigazgatója, anyukájának saját kozmetikumi szalonja van. mi meg apa és anya minimálbéréből élünk...nekem nagyon kínos, még soha nem hívtam ki magunkhoz, mindig náluk vagyunk...

de emiatt nem fogok szakítani vele, mert szeretem"

TROLOLOLOLOLO, u mad?

idén 2012 ben jobbat még nem hallottam!

köszönöm feldobtad az estémet.

jól értem, te akinek szülei minimálbéren élnek te nem tervezed, hogy szakíts a mocskosul gazdag barátoddal akitől mindent megkapsz? ? hogy őszinte legyek AZ BASZNA BE ha ennek ellenkezőjét tennéd :D:D

GYEREKEK EZ KEGYETLEN :D

valaki reagáljon erre !:D

2012. márc. 27. 22:45
 17/22 anonim ***** válasza:
57%

69%-os

hülye vagy.

megfelel reakciónak?

2012. márc. 27. 22:53
 18/22 anonim ***** válasza:
16-os, most olvasd el mégy egyszer a választ, és azt olvasd, amit írt, és ne azt, amit olvasni akarsz.
2012. márc. 27. 23:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, de a lányt igen.
2012. márc. 28. 08:21
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem a pénzükért vagyok vele együtt, sztem az b.aszna be igazán!

Nem hiszem, hogy ítélkezned kéne, ugyanis 2 hónap járás után voltam először náluk és akkor kérdeztem rá, hogy a szüleid mivel is foglalkoznak? Előtte fogalmam se volt róla..

2012. márc. 28. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!