Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejönne egy 190cm magas sportos testalkatú 90kg-os, shármos, barnaszemű, sötét hajú, olaszos beütésű, magára sokat adó srác?
Szia,
szerintem kérdezz nyugodtan továbbra is ezen az oldalon. Attól függ mit kérdezel és ki válaszol rá. Az pl. sokszor előfordul, hogy 600 ugyanolyan kérdés van. Na erre szerintem mindenki ideges lesz. Én mindig nagyon aranyos válaszokat szoktam kapni.
annyit válaszolnék, hogy persze:) bejönne egy ilyen fiú. Nagyon sok lánynak ez a típus a csúcspasi. olaszos...:)De ezeken a külső jegyeken kívűl még nagyon sok dolog számít. üdv.
Kössz. igazából nem kérdezek többet, inkább csak válaszolgatok 1-2re de én legalább azt nolmárisan teszem.
De megszoktam már hogy így reagálnak az emberek de el is hiszem mert van sok komolytalan 10-éves aki sok hülyeséget össze írogat itt.
Nem.
Egyébként a kérdésed és a válaszaid alapján egy nagyképű tahónak tűnsz, az sem nagyon jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!