Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28-30 körüli pasik! Ti mit gondolnátok, ha egy korotokbeli nő bejelölne titeket fb-on és rátok írna?
"ma 12:39
Már ne is haragudj, de szerinted undorító, ha egy nő sört iszik? Hát, elég érdekes a felfogásod... Szerintem inkább az ilyen idióta beszólások az undorítóak. Vagy esetleg rá van írva az üvegre, hogy csak férfiak fogyaszthatják????"
Én ezt pusztán nőként írtam elnézést érte!Sajnos én már tapasztaltam ilyet, hogy milyen undorító, ha egy nő sört kér! :S Elég gázul éreztem magam ez miatt.Vannak ilyen felfogású férfiak is!
24N
Mit nem adnek en egy olyan noert akivel normalisan lehet sorozni, nem pedig hisztizik erte :)
28F
N8incs igazatok, hogy támadjátok, mert az én környezetemben is sok férfi vallja azt, hogy undorító, amikor a nő sört iszik, és a cigizés is. Azt szokták mondani egy nő finom, illatos, nem bagó szagú stb.
Sokan nem kedvelik az ilyen nőket. Van olyan férfi ismerősöm, teljesen intelligens, normális, de amint megtudja a neki tetsző nőről, hogy dohányzik, ott be is fejezte az udvarlást.
Szerintem sem nőies dolog a sörözés, kocsmába beülés, bármilyen formában is zajlik.
Témához visszatérve:
Szerintem írj rá, említsd meg, hol találkoztatok, és hogy nagyon szimpatikus neked, nem csináltál még ilyet, de gondoltad ráírsz és megkérdezed, nincs-e kedve egy kávéhoz vagy egy sétához? Ha esetleg nem aktuális, ne haragudjon, hogy zavartad.
Szerintem így nincs ebben semmi furi.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!