Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a barátomat?
Figyelt kérdés
2év 2hónapja vagyunk együtt és megszeretném lepni csak úgy valamivel .. de nincs már ötletem. esetleg elvihetném valahova csak nemtudom hogy hova.. vagy valami tárgy vagy meglepi? légyszi segítsetek! :) 15/L2012. márc. 26. 16:20
11/12 anonim válasza:
Kerek évfordulónk van a párommal. 14 éve, 5 hónapja és 19 napja vagyunk együtt. Ilyen sose lesz többé. Szeretném valamivel meglepni a nagy alkalomból. Legutóbb elvittem Lickóvadamos alsóba, éjszaka és otthagytam. Nagyon meglepődött, de hazatalált. Most valami új meglepi kéne...
12/12 anonim válasza:
Itt van pár tuti tipp:
"LÁNGOLÓ AMAZON": Közvetlenül ejakuláció előtt kirántva a péniszt, gyorsan
fogjunk egy öngyújtót, gyújtsuk fel a nő szeméremszőrzetét, majd... jó
tűzoltó módjára oltsuk el a spermával. A tökéletes hatás elérése érdekében
a szőrzetet ajánlott előtte bekenni alkohollal.
"DIRTY SANCHEZ": A nő ánuszából kirántott pénisszel szép barna bajszot
rajzolni a szája fölé.
"FORMIKOFILIA": Szeksz, hangyák bevonásával
"96-OS FIGURA": A férfi és a nő egyszerre finganak a másik arcába.
"MÉRGES SÁRKÁNY": Rögtön a szájbaélvezés után úgy kell tarkóncsapni a nőt,
hogy a cucc az orrán jöjjön ki. Amikor felkel, úgy fog nézni, mint egy mérges sárkány.
Nekem beváltak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!