Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani fiúk, pasik miért nem mernek lépni ha tetszik nekik egy lány? Sokkal egyszerübb lenne az egész, nem?!
tudod sok a bunkós csaj aki elküld a f*szba...
15/F
Akárcsak a sok bunkó pasi! :(
A példa kedvéért, az egyik ismerősöm elmondta a pasinak hogy szeretem erre a pasi grimaszokat vágott és kiröhögött!
tudom h a fiúk között is vannak bunkók...én csak a csúnyákat küldöm el :D
meg a kezdeményezéshez kell ám önbizalom amit könnyen lelehet romboltatni a bunkó csajokkal
Bingó, utolsó előtti... fiú és férfi jelekből egyáltalán nem ért, ezt full el lehet felejteni. Ez van.
Különben is, ha már olyan fene nagy egyenjogúság van, akkor nem értem, mit kell ezen kiakadni. Ha tetszik egy fiú, hát kezdeményezz te, simán megteheted, nem égetnek el érte máglyán... És ha férfiaktól is elvárás pl. a főzés, házimunka, stb., akkor nők is nyugodtan kezdeményezhetnek kapcsolatokat. Azt hiszem, ez a legkevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!