Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mostani fiúk, pasik miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani fiúk, pasik miért nem mernek lépni ha tetszik nekik egy lány? Sokkal egyszerübb lenne az egész, nem?!

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Az élet soha nem egyszerű.. :D pár évvel ezelőtt a fiúk sokkal magasabbak voltak. pl. 7-8. osztályban is, mint most.. meg nyilván félnek a visszautasítástól, sőt, a fiatalabbak még talán nem is elég érettek rá..
2009. jún. 14. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

tudod sok a bunkós csaj aki elküld a f*szba...

15/F

2009. jún. 14. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
13:08 nem olyan lányt kell választani :) erre nem lehet fogni a dolgokat.. miért, minden lány egy bunkó k*rva? hát nem..
2009. jún. 14. 13:10
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
de azért elég sok bunkó van...szomorú de ez van :(
2009. jún. 14. 13:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Akárcsak a sok bunkó pasi! :(

A példa kedvéért, az egyik ismerősöm elmondta a pasinak hogy szeretem erre a pasi grimaszokat vágott és kiröhögött!

2009. jún. 14. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem elég hogy nem lépnek, még a jelekből sem éretenek!! Vagy megmondod neki kerek perec a lényeget vagy nem fogja fel... Néha nagyon idegesítő tud lenni!!!! Én elég jó nő vagyok és sajnos félnek tőlem a férfiak. Gondolom a visszautasítástól, pedig általában egyértelmű jeleket küldök. De nem jön rá hogy nem veszthet semmit, ha elküldöm, legalább megpróbálta. Viszont ha meg sem próbálja akkor csak veszíthet. Mert ahhoz nagyon kell tetszedjen egy pasi hogy pl. én megjek oda hozzá.
2009. jún. 14. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:
43%

tudom h a fiúk között is vannak bunkók...én csak a csúnyákat küldöm el :D

meg a kezdeményezéshez kell ám önbizalom amit könnyen lelehet romboltatni a bunkó csajokkal

2009. jún. 14. 13:25
 8/9 anonim ***** válasza:
36%

Bingó, utolsó előtti... fiú és férfi jelekből egyáltalán nem ért, ezt full el lehet felejteni. Ez van.

Különben is, ha már olyan fene nagy egyenjogúság van, akkor nem értem, mit kell ezen kiakadni. Ha tetszik egy fiú, hát kezdeményezz te, simán megteheted, nem égetnek el érte máglyán... És ha férfiaktól is elvárás pl. a főzés, házimunka, stb., akkor nők is nyugodtan kezdeményezhetnek kapcsolatokat. Azt hiszem, ez a legkevesebb.

2009. jún. 14. 13:59
 9/9 proxilla frez ***** válasza:
93%
imádom ezeket a sorsfordító, értelmes kérdéseket.... a lányok mirét nem képesek egyenesek lenni, mint a fiúk? 1:szembe anyázd ne a háta mögött, 2: az h kacarászol a vicceken NEM egyértelműen arra utal, h össze akarsz jönni vkivel
2009. jún. 14. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!