Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin hova lehet hívni egy lányt?
Figyelt kérdés
Én sétára gondoltam. Jah és első rendin meggid lehet elmenni: kézfogás, puszi, csók?2009. jún. 13. 17:32
1/9 A kérdező kommentje:
+ kell vinni valamit? (adni a lánynak?)
2009. jún. 13. 17:42
2/9 anonim válasza:
hát puszi szerintem mindenképpen, de ha nagyon jól éreztétek magatokat, és a csaj se annyira zárkózott akkor csók is mehet. Kézfogást 1. randin nem tudom elképzelni
3/9 A kérdező kommentje:
vagy jövőhéten lesz az iskolai évzáró esetleg arra elkísérjem?
2009. jún. 13. 17:46
4/9 anonim válasza:
Igen..az évzárós dolog mindenképp jó ötlet:)Lehet közbe egy gyengéd ölelés, vagy egy puszi az arcára..:)
5/9 A kérdező kommentje:
még nem "találkoztunk" nem vettük észre egymást a suliban :S
2009. jún. 13. 18:11
6/9 anonim válasza:
Én jégkorizni vittem el 1,5 éve a barátnőmet első randira, és azóta is együtt vagyunk:)
Bár az januárban volt.
Júniusban max akkor nyerő ez, ha van fedett kori pálya
7/9 anonim válasza:
szerintem, amikor talalkoztok, akkor ket puszi, vinni meg ne vigyel semmit, en pl, ha viragot kapok, es utana ugye megyünk valahova, utalom, ha ott log vegig a kezemben :) A seta oke, vidd el fagyizni, az nalam biztos bejönne most :) a kezfogast meg hagyd, a vegen, ha ugy latod, hogy oke, bucsuzaskor mehet a csok, akkor legközelebb jo a kezfogas is :)
9/9 anonim válasza:
Szerintem meg hamarabb kell megfogni a kezét, mint megcsókolni. Egyiket sem kötelező első randin, de búcsúzáskor nem árthat puszi, esetleg ölelés. De ezek a dolgok úgyis jönni fognak, ne azitteni válaszokat vedd alapul! Túl nyomulós ne legyél, de azért lássa a lány, hogy tetszik Neked!
A séta jó ötlet, vagy esetleg meg is hívhatod valahova, üljetek be egy fagyira vagy sütire, nyugis helyre, ahol tudtok beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!