Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap végre megtörténik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap végre megtörténik?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó fiú barátom, és én már 2 éves szerelmes vagyok belé. Tavaly ő ezt meg is tudta, de nem reagált semmit, csak azt, hogy én is bejövök neki. Holnap lesz a ballagása, és áthívott grill partyzni, és én már nagyon de nagyon meg szeretném csókolni. VÁGYOM RÁ!

Mit tegyek, hogyan "közöljem" ezt vele?

A fiú 15 én pedig 14 éves vagyok.

2009. jún. 12. 13:44
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja és milyen "típusú" csók legyen, ha mégis arra kerül a sor? Szelíd puszi, vagy kéjedző francia..?
2009. jún. 12. 13:50
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Finom lágy nyelves csók.
2009. jún. 12. 13:54
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy gyorsan válaszoltál, de azt még meg tudod mondani hogy hogy vezessem rá a lényegre, vagy hogy mit mondjak neki??sötöbö..
2009. jún. 12. 13:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Ja és már egyszer majdnem csókolóztunk, csak hát ő tudja hogy nem adom ám ingyen, és kicsit "megijed", és bocsit kért. :S
2009. jún. 12. 14:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nehét megmondani, hogy mit mondjál neki. Majd a grillpartyn gondolom fogtok beszélgetni, de azt nem mondhatod neki, hogy hú csókolózzunk. Sokat mosolyogj rá, nézz a szemébe. Esetleg ha melletted van hajtsd rá a vállára a fejed. Vonuljatok kicsit félre beszélgetni és majd jön minden magától.
2009. jún. 12. 14:01
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egyszer majdnem megvolt, akkor most biztosan fogtok csókolózni. Nagyon jó lesz meglátod.
2009. jún. 12. 14:02
 7/14 anonim ***** válasza:
de romantikus...na sztem mond meg neki hogy szeretnél vele csókolózni.aztán ennyi
2009. jún. 12. 14:05
 8/14 anonim ***** válasza:
mi a baj abban ha valaki megmondja a másiknak hogy csókolózzanak..?? én is ezt szoktam csinálni
2009. jún. 12. 14:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell emiatt aggódnod, lehet, hogy ő fog megcsókolni téged :) Egyébként szerintem az első csók úgy romantikus, ha kettesben vagytok, tehát ha arra kerül a sor, ne a többiek előtt csináljátok, hanem mondjuk kérd meg a srácot, hogy mutassa meg a házat, vagy ilyesmi! Hogyha elkezdesz felé közelíteni, figyeld, hogy reagál, abból tudni fogod, hogy ő is akarja-e a csókot! Sok sikert!
2009. jún. 12. 14:07
 10/14 A kérdező kommentje:

Csak a szülei és a rokonok lesznek ott(nagyszülők) na meg persze én, és azt mondta, hogy NEM FOG MINKET SENKI ZAVARNI.. húú mondom, az jó :'D

ANNYIRA SZERETEM!!!!!!!

2009. jún. 12. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!