Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül a közelben összejönnöm egy lánnyal sem? (kép lent)
Nem rég majdnem sikerült a lakóhelyem közelében összejönnöm egy lánnyal, de ő hirtelen másba lett szerelmes pechemre és valahogy az a problémám, hogy mostanság szinte mindig az ország másik végében lévő lányokkal alakul ki kölcsönös test-lelki vonzalom szimpátia csak.
Olyan ez mint valami furcsa játék a sors részéről.
Egyébként itt van egy kép rólam, hogy a külsőmmel kapcsolatban is véleményt alkothassatok, mert általában szoktatok képet kérni az ilyen jellegű kérdéseknél.
Jaj mennyi nyomorult irigy fos van ezen az oldalon, aki lerondázza meg gizdázza...XD
Kérdező, nem tudom mi lehet a gond, én sem a külsődben, sem a stílusodban nem látok hibát. Merre laksz?
járj el többet szórakozni haverokkal,és ott ismerkedj bátran,és lehetőleg olyannal ismerkedj aki a közelben lakik,én is jártam úgy,hogy valakivel megismerkedtem meg minden nagyon is jő volt,csak másik országban lakik.Ne add fel,mert biztos fogsz találni valakit, én is hasonló helyzetben vagyok,de én is bizakodok,és nem kell rágörcsölni,majd lesz mikor lennie kell,addig meg csak kitartás :D és a külsőddel meg minden oké:D
18/L
istenem ezzel a srác képével már 10jére találkozok ezen az oldalon!
baz.dmeg, hogy más kamu képeit küldözgetitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!