Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » üdv mindenkinek aki szán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

üdv mindenkinek aki szán anyit az idejéböl hogy végig olvassa kusza soraimat. Mit csinálhatok roszul?

Figyelt kérdés

Egy játéksoftwer fejlesztö cégnel dolgozom mint programozo külföldön de minden szabadidömet ithon töltöm sok ismerösöm barátomvan de megis... mintha egyedül lennék.. nap mint nap ugyanaz... es a magány egyre jobban leláncol.. lácolag vidám vagyok nem szegyelek a lányoktol kedvelnek söt erdeklödnek ... de vajon velem mi a gond?

Egy 26 eves srác volnék a kérdésem anyi lenne mit csinálok roszul? Közel 1 eve nincs barátnöm!

Miert vagyok meg mindig egyedül?.. nezem az embereket amint párjukal sétálnak.. nemigen szoktam ojan társaságba meni ahol mindenki a párjával van..mit tehetnék? nem vagyok zárkozot se viszahuzodo jo megjelenésem van sportosan öltözöm de megis.. hatalmas ür van az eletemben amit nem hogy potolni de meg megmagyaráznisem tudok letezik ojan ember aki ere választ tudna adni nekem? vagy akár egy tanácsot? Köszönöm a türelmed hogy vegigolvastad soraim!

2012. márc. 12. 13:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha Bentley tulajdonos vagy az sem gond, nem muszály a Mercedes!
2012. márc. 12. 15:15
 12/16 anonim ***** válasza:

"Ha valaki énutánam akar jönni, tagadja meg magát,

vegye fel naponként a keresztjét, és kövessen engem.

Mert aki meg akarja menteni az életét, elveszti,

aki pedig elveszti az életét énértem, megmenti azt.

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is,

önmagát pedig elveszti vagy romlásba viszi?

2012. márc. 12. 15:55
 13/16 anonim ***** válasza:

you have to belive in yoursel. :) really.

egyébként nem feltétlenül kell nem tudom, milyen helyekre eljárogatni. elég az utcán egy kölcsönös szemkontaktus, pillantás, mosoly, akármi... ha kölcsönös a szimpátia, akkor biztos nem lesz elutasító a hölgy, nem fog pofon vágni, sem elküldeni :D

20/L

sok sikert :)

2012. márc. 12. 19:45
 14/16 anonim ***** válasza:
hopp. egy f lemaradt. :)
2012. márc. 12. 19:46
 15/16 A kérdező kommentje:
Kösznönöm!
2012. márc. 12. 22:04
 16/16 Nacui ***** válasza:

Egy jó tanács! Ne a pénzeddel próbálj barátnőt szerezni. Bulizó helyeken ismét nem éri meg, legtöbb helyen max 1 éjszakás kalandra bukkansz ha bele mész..

Vannak barátaid? Menj velük szórakozni, ide-oda koncertekre vagy egyszerűen csak beülni valahova beszélgetni, és akkor már lehet pár értelmes lányt is találni.

Ha nagyon egyedül érzed magad és barátaid sem épp nagyon vannak, figyelmedbe ajánlok egy kutyát :P

Nem, nem arra céloztam, hogy jobban jársz a kutyával mint egy csajjal, csak nézd a pozitív oldalát. Csajok közt is sok a kutya barát. Ha épp van park vagy hasonló hely a közelben, ahova gyakran visznek kutyát sétálni, menj te is. Ott nem nehéz ismerkedni. Elég ha két kutya megkedveli egymást és akkor már a gazdik is eszme cserét folytatnak, nem tudhatod később mi lesz belőle:P

Ha nem nagyon kedveled a kutyákat, nem tudok jobban mondani. Remélem tudtam segíteni:)

By: Kitty ^^

2012. máj. 1. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!