Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magas, kigyúrt bunkó vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas, kigyúrt bunkó vagy kicsi vékony kedves/humoros?

Figyelt kérdés
Lányok ti melyiket választanátok?
2012. márc. 11. 19:35
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy?
2012. márc. 11. 20:42
 32/38 anonim ***** válasza:
92%

Az edzés egy életforma, én 3 éve lejárok a terembe, nem azért, hogy bejöjjek minden lánynak, vagy egyáltalán akármelyik lánynak, hanem azért, mert abban a 1,5 órában csak én vagyok, és a súlyok, amiket le kell küzdeni. Örömmel megyek le, mert tudom, hogy miután eljövök lényegesen egészségesebb leszek.

Arról, hogy magas vagyok szintén nem tehetek, genetikailag így alakult...

Emellett tudok bunkó lenni, sőt elég sok gyökérrel vagyok lekezelő, főleg az olyan kreténekkel, mint te, aki férfi létére siránkozik, és mindig mást okol a saját hibájáért. De, ha szeretek valakit, akkor azért képes vagyok bármire. A barátaimért ölni is képes vagyok, a volt barátnőmnek pedig képes voltam megszerezni élete egyik leggyönyörűbb ajándékát úgy, h kínáig kellett kutatnom érte. És k.rvajó humorom van állítólag, és jó velem beszélgetni. Kezdem azt hinni, hogy én valamilyen alien vagyok a kérdésed után :(

2012. márc. 11. 22:11
 33/38 A kérdező kommentje:
Jó, teljesen igazad van. Csak tudod annyira sz*r h a csajok lekoptatnak, azért mert vagyok 165 magas, és 55 kiló. De aranyszívem van, és a barátim imádják a humoromat. Mindegy, lemegyek azért terembe, kicsit izmosodok, aztán csak megtalálom a hozzám illő lányt.
2012. márc. 11. 22:19
 34/38 anonim ***** válasza:

# 32/33

ISten vagy, imádlak :))

Az ilyen hozzáállású pasikat szeretem.

Én lány vagyok, és én a sport miatt, és nem a hapsik miatt járok edzeni.

Amúgy én 173cm vagyok :)

2012. márc. 11. 22:22
 35/38 anonim ***** válasza:

Most nem azért,de a habitus nem külső függő.. a vékony,cingár pasi is lehet bunkó állat és a kigyúrt is lehet normális...szóval ezek nem külső függőek..

magas-kigyúrt normális a zsáner:)

2012. márc. 12. 08:10
 36/38 A kérdező kommentje:
igen, csak sajnos egy kicsi,vékonyka pasinak, sokkal kevesebb az esélye egy magas kigyúrttal szemben.. dehát ez a keresztünk... na jó, nem boncolgatom ezt tovább.. azért kösz minden hsz-t ;)
2012. márc. 13. 21:46
 37/38 anonim ***** válasza:
Egyik se, inkább a kettő közti átmenet. Mert úgy, ahogy nem jönnék össze egy kigyúrt bunkó állattal, úgy egy kicsi vékony töketlennel se...
2012. márc. 16. 00:59
 38/38 anonim válasza:
187 cm vagyok, lányokkal kedves Fiúkkal néha bunkó.. rengeteg ember nevet rajtam hisz azt mondják vicces vagyok.. pár hónapja járok edzőterembe viszonylag jó testalkat szálkás izomzat. Nem akarok felvágni, de Jóképűnek Mondanak. <--- Ilyen is létezik ;)
2012. jún. 24. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!