Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi szerelem? Hogyan hívjam el randira?
Sziasztok!!!
27 éves ffi vagyok, és hát...nagyon tetszik nekem egy lány a munkahelyemen. Csak az egyik "gond" (mert nem az egyáltalán, sőt..), hogy a kiszemelt lány 35 éves, a másik pedig az, hogy fogalmam sincs hogy csináljam a dolgot, mert a barátnői állandóan a nyakán lógnak ha van némi szabadideje. Én már ott tartok, hogy azért járok be reggel 7 órára, hogy tudjak neki köszönni, de sosincs egyedül, legalábbis még nem volt alkalmam ilyet tapasztalni. Azt tudom, hogy nincs senkije,mert azért már érdeklődtem innen-onnan. Nagyon kedves és aranyos lány, múltkor amikor láttam, hogy beszélgetett 2 barátnőjével velem szemben volt, és rámosolyodtam, erre ő elmosolyodott, és zavarba jött vagy nem tudom elkezdett kifele bámulni az ablakon.
Szerintetek mitévő legyek?? Lehet ebből valami? A másik meg az, hogy sose volt még idősebb barátnőm, de őt nagyon szeretném. Akár örökre is.
Köszi előre is a válaszokat!
Szióka!Menj oda nyugodtan,amikor a bnőivel van...és kicsit hívd félre,és hívd el egy randira!!!;)
hidd el,beválik!!!!
Ha cikinek tartod a barátnői előtt elhívni randira, akkor esetleg egy borítékban írhatsz neki üzenetet is :) Vagy belső emailt. Gondolom tudja névről ki vagy. Valami olyasmi szöveggel, hogy már régóta keresed az alkalmat, hogy elhívd, de állandóna barátnők hada veszi körül, és ezért inkább ezt a módot választod. Megírhatsz egy konkrét időpontot is, vagy hogy várod a válasszal ekkor meg ekkor a kantinban (ha van ilyen nálatok) bármit kitalálhatsz. Ez nekem nagyon tetszene :)
Hogy mivel tudod lenyűgözni? Nem olyan nehéz. :) Nem függ a kortól. Legyél vele kedves, előzékeny. Aztán alakul :) Sok sikert! :)
De azért tudnod kell, hogy ha még nincs gyereke, lehet hogy neki hamarabb kellene, mint neked. Vedd figyelmbe, hogy ilyen korú nőt nem illik feltartani ezen a téren. Ezért ha esetleg nemet mond az első meghívásodra, lehet hogy azért lesz mert fiatalabb vagy, nem azért mert nem tetszel neki. Úgyhogy ne add fel, akkor marad az a variáció, hogy akkor is odamész hozzá, amikor vannak mások is ott, és belefolysz a beszélgetésbe, és burkoltan célozgatsz, hogy számodra semmi sem akadály. Ha tényleg tetszik a nő, és mondjuk jársze vele egy ideje, akkor rájössz te is, hogy ténylegesen akarod-e a kapcsolatot komolyan, vagy nem. De ne tartsd fel, ha nem akarod igazán őt.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!