Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz facebookon ismerkedni?
Szerintem nem. Csak itt adja mindenki a tökös legényt.
Biztosan 100 éve, sőt még régebben, akár a középkorban a szerelmes levelek és versek is biztos kurv@ gáznak számítottak.
Meg 15-20 éve, mikor telefonszámot kértek a lányoktól, hogy majd felhívják őket. Az is biztos kurv@ gáz volt.
Ez van, sokan begyepesedettek, nem tudnak haladni a korral. Igen, ha böködsz meg lájkolgatsz, akkor tényleg kurv@ gáz vagy. De ha simán írsz neki egy üzenetet, mindenféle idióta smiley nélkül, azzal nincs semmi probléma.
Nagy játékos vagy öcsém, elhívtál egy csajt. Én lehet, hogy FB-n szerveztem a találkozókat, de abból számtalant, emellett a randik és szeretkezések már élőben történtek.
Nem hiszem, hogy puhap.cs volnék, mert gyanítom több lyukat tömtem be, mint te, legfőképp azért, mert máskülönben azt írtad volna, hogy élőben hívtam el mindig a lányokat.
De most itt vered magad, hogy a meghívásodat először elfogadta egy lány. Igen király vagy, barátom.
Nem, hogy az egyetemet, de még a szakot sem sikerült eltalálnod, de még a közelébe se.
Legyél büszke magadra, ez legyen a legnagyobb érdemed a nyomorúságos életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!