Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólíthatnék le egy fiatal srácot? (kicsit bonyolult) Főleg FIÚK válasza érdekelne!
Szóval,szoktam látni egy írtó helyes srácot a buszpályaudvaron,egy busszal is szoktunk menni egy darabig.A pu-n kb 10-20 percet várunk a buszra,én ez idő alatt mindig figyelem,igyekszem szemezni vele,mosolyogni.A szokásos.
DE.A srác fiatalabb olyan 15-17 lehet,és pár centivel alacsonyabb is nálam(engem abszolút nem zavar egyébként).Lehet hogy ezek miatt nem mer kezdeményezni?Nincs önbizalma odajönni?
MIT tegyek? :) Mit csináljak,ami még nem nyomulás,amivel még nem ijjesztem meg?Vagy ti fiúk örülnétek,ha csak szólítana le??
Fb-t ne írjátok,mert nem tudom a nevét!Azt se hogy kérdezzem meg az időt,mert a pu-n van óra,és be is mondják,szóval az nem lenne nyerő:)
21/L
velem miért nem történik ilyen?!!
22/F
Velem sajnos sosem fog ilyen megtörténni.
18/F
jó a cetlis 5let, meg szerintem az is jó, ha az időt kérdezed meg tőle, vicces lenne :D
Elég sok lánynak számít a magasság, valószínű ez miatt nem kezd, meg a korkülönbség miatt.
Én is kérdeznék egyet: fordítva te mit szólnál, ha egy srác adna egy cetlit valamilyen elérhetőségével? Az kisfiús lenne?
20f
Szerintem nem.Bár ha már egyszer oda jön,akkor legyen tökös,és kérje el az én elérhetőségem :)
De végülis tökmindegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!