Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megbolonditani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megbolonditani egy ferfit, hogy odalegyen utanad?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 11. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Minőségi szex.
2008. ápr. 11. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
ugyanmááááár nem mindenre a szex a megoldas!!! akkor tudod megbolonditani ha van vmi benned ami megfogta...amugy is minden ferfi mas utan megy....
2008. ápr. 11. 15:43
 3/10 anonim válasza:
Alapból, ha nem jössz be neki lehetsz akármilyen jóóó az ágyban, nem fog odalenni érted.. szoval ez hülyeség, hogy csak a szex a fontos...
2008. ápr. 11. 16:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez nem ilyen egyszerű, ha kicsit is bejössz neki akkor könnyen eltod csábítani, amúgy meg nem.

szex,szex,szex, elégítsd ki orálisan...:D

2008. ápr. 11. 19:52
 5/10 anonim ***** válasza:
engem ami egy csajban megfog az az h ahogy viselkedik velem ahogy viszünyül hozzám nah meg a külseje is fontos nekem:)
2008. ápr. 11. 21:10
 6/10 A kérdező kommentje:
koszonom de meg varok konkret otleteket amit a gyakorlatban is be lehet vinni ,en tetszem a pasinak!
2008. ápr. 13. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha megnyalod a fülét és súgsz bele vmit, amikor elváltok,utána egész nap rád fog gondolni és arra hogy mikor lesz folytatás .........

nekem bevállt!!:)

2008. ápr. 19. 13:25
 8/10 A kérdező kommentje:
hogyan tartsd fonn erdeklodeset a Kos ferfinek?Minel tobb megoldast kerek koszonom
2008. ápr. 21. 13:57
 9/10 anonim válasza:
A fül nyalogatás szerintem gáz,nem mindenkinek jön be.Sose érezze hogy maximálisan az övé vagy,hogy már becserkészett vagy,mert azonnal más után néz.Játssz vele attól meg fog bolondulni.Néha kacérkodj,és mutasd ki hogy jó nálad,máskor meg légy hűvös és másra is figyelj,had legyen féltékeny.
2008. máj. 2. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!Az en pasim is kos(en is kos vagyok)eleg furcsa parositas,na mindegy..A kos ferfi szereti ha meg kell kuzdenie a noert,a legkisebb akadaly is verpezsdito lehet a szamara!Az elejen ne legyel oda erte,gondolja azt hogy teged nem konnyu megszerezni,minel jobban tartozkodo vagy,es izgalmas,titokzatos,annal jobban tori magat hogy megszerezzen!A kos ferfit megtartani nehez!

Mert a kosok allandoan az ujra vagynak,a figyelem kozpontjaban akarnak lenni,mindig ott ahol tortenik valami,jo programokat tudnak csinalni,nem unalmasak!Huzd el elotte a mezesmadzagot,legy talpraesett,szexi!Bokolj neki,de csak modjaval!Sok sikert!

2008. máj. 7. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!