Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten merre vannak jó beülős beszélgetésre való helyek? Esetleg teázók?
Figyelt kérdés
Nem vagyok annyira ismerős Bp-n, de most ott fogok találkozni a barátnőmmel (ő se bp-i), és szeretnék ötleteket, hogy hova vihetném randira?
Kocsmába nem akarunk menni, inkább teázóra vagy ahhoz hasonló helyre gondoltam! :-)
Kicsit rockos hely is lehet.
Köszönöm
23/F
2012. márc. 7. 15:54
21/22 anonim válasza:
Szia! Nem tudom , h meg keres-e de mi 2 helyre szoktunk járni amit anygon szeretunk : zoo cafe ( ez is allatos) sirius teaház (ez amolyan kis zugos le kell venni a cipod tele van parnakal es kis zugokkal)
22/22 anonim válasza:
Van egy nagyon kedves hely a Jászai tér közelében, a neve La Fleur Ajándékbolt és kávézó. A címe Budapest, 1137, Radnóti Miklós u. 24-26.
Kulturált, igényes és nem visz anyagi csődbe. Finom a kávé, vannak szendvicsek és péksütemények is. Mi ittunk két kávét, ettünk egy szendvicset és egy csokis croissant-t és kb. 1400 forintot fizettem. Laptoppal is be lehet térni, van hely a töltőnek és vagy külön szoba is ahova el lehet vonulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!