Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan győzhetném le? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzhetném le? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
szóval holnap taláálkozom egy csajjal.pár hónapja ismertem meg (már többször randiztunk)de én nem kezdeményeztem és megkért rá h most akkor próbáljuk emg még1x de kezdeményezzek.de én eléggé tartok tőle h lesmároljam meg ilyenek pedig nem kéne(még nem smároltam)h győzhetném le félelmem .és mindenképp cselekednem kell mert lehet ez az utolsó esély 15/F
2009. jún. 9. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:

igyál megelőtte 1-2 felest meglátod menni fog..

viccet félretéve.. smárold csak le...:D jöni fog az magától.. énis paráztam de nem volt értelme.. sőt meg is dicsért az akkori bnőm h milyen ügyes vagyok:)(lehet kamuzott.. bár kétlem mer fél évet voltam vele együt.. és csak lemondat volna h nem jól csinálok valamit:D)

2009. jún. 9. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
elmondta*
2009. jún. 9. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyébként ez a feles nem hülyeség:D csak figyelj utána a szájszagodra:D

Szóval az első csók szerintem mindenkinél nehéz,főleg mivel általában nektek, fiúknak kellene kezdeményezni és ezzel elárultam,hogy lányként írok :)

Az a lényeg hogy a lány ne lássa rajtad ha izgulsz.Mondjuk ezt így már nehéz leplezni,hogy ő kért meg rá ,hogy kezdeményezz...na mind1.

Meg kell várni a megfelelő pillanatot!Az mindennél fontosabb.

2009. jún. 9. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor kezdeményezz,ha tényleg fontos neked a lány. De ne a randi utolsó perceibe. Úgy a közepe felé valahol... :) Varázsold el... Ha egyszer elkezded,utána nem lesz nehéz. Állj vele szemben,lassan közelíts, csók előtt cirógasd meg a nyakát,arcán és utána finoman csókold meg... De ne hagyd ki a nyakcirógatást!! :-)
2009. jún. 9. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Szntem ha egy csaj otthagy azért mert nem csókolóztál vele, akkor a csajnak nem te kellesz... Nah mind1 Am menni fog az szépen, magától. Nem kell parázni. A lényeg h romantikus legyen... Sok sikert!!!

14/L

2009. jún. 9. 18:08
 6/6 anonim válasza:
háát nemtudom sztem ez attól is függ hogy hányadik randitok volt. de szerintem is menni fog közelíts egy kicsit az arca felé és látni fogod a szemében hogy akarja-e.ha megvolt az első csok onnantol már nyeregben vagy sok sikert!:P
2009. jún. 10. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!