Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a kezemmel csókolózás közben?
öleld át markolj rá a fenekére....
Vagy ha a csókot más is fogja követni akkor a farkát is megfoghatod.....
Figyelj. Az hogy mit csinálsz a kezeddel csók közben sokmindent kifejezhet.
1. ha a mellkasára teszed és enyhén taszítod nyilván azt jelenti hogy nem akarsz vele lenni de nem tudsz ellenállni annyira vonzó számodra
2. ha a seggét vagy a farkát markolászod azzal csak annyit mondasz el hogy le akarsz feküdni vele minél hamarabb
3. a hajbatúrás is hasonló dolgot TAKAR, ezzel csak utalsz rá hogy vonzó (és nem csak a személyisége), bunkó egy pasas aki ezért kapja fel a vizet, mert a hajába túrsz (én kifejezetten szeretem ... persze nem egy bevásárlóközpontban ahol utána mindenki megbámul mert kócos vagyok).
4. Arcsimogatás: napjainkban sok fiúnak szüksége van egy kis gyengédségre, ezzel fejezed ki, hogy szereted az illetőt
Na kapásból ennyi jut eszembe. Viszont neked kell érezned , hogy mit szeretnél tenni. :) ezek általában meguktól jönnek, tehát ne parázz. :) Mondjuk simogathatod még a hátát is, aztán ez a simogatás is lehet több féle. :) A titok az egészben hogy érzéssel csináld és ne görcsölj rá. :)
Az egyetlen idegesítő dolog szerintem amit csinálhatsz az hogy semmit sem csinálsz. :) Pláne ha a fiú kezdeményez.
"nemrég volt csak az első csókom, de azóta megint smároltam fiukkal"
Tehát ribi vagy. Fogd meg a bugyidat és told le!
te hogy jössz ahhoz, hogy leribizel?:O ki vagy te b@zdmeg valami tökéletesség aki ilyen h*lyeségeket von le apró dolgokból?!
amúgy meg ha nem tudsz normális kérdést írni akk semmi keresnivalód itt.
ja és még valami! csak 3 fiúval smároltam ÖSSZESEN úgy hogy ne nekem mondd h ribi.....
"amúgy meg ha nem tudsz normális kérdést írni akk semmi keresnivalód itt. "
te gyökér NEM kérdést írt ki hanem VÁLASZOLT a te kérdésedre... xDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!