Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom kideríteni? (többi lent)
Amint beszélgetsz vele ki fog derülni. Ugyanis beszélni fog róla! Mindenki beszél azokról az emberekről, akik fontosak számára. Nem is kell szóba hozni egyáltalán, meg fogod tudni.
Vagy, megnézed, hogy szőrös -e itt-ott, mennyire ápolt... Annyi módja van, hogy nem engedné végigírni egy üzenetben.
1 vagyok.
Szerintem meg a te értelmi szinted nem üti meg a nullát sem. Azért írtam mert aki nem egy gyáva pöts (min te) az képes odamenni és megkérdezni.
Hú de milyen felnőtt valaki :D :D :D :D Jaj most mért kell ilyen kegyetlennek lenni? Lepontozni.. Hááát!..
Egyébként a számodra hasznosnak ítélt válasz lényege is az volt, amit más is mondott, hogy beszélj vele, észcsíra..
Egy ilyen bunkó retardált paraszt miért vár normális választ?? Am jelezem h mind normális volt csak te vagy gyökér mert nem mersz odamenni 1 csajhoz. Mellesleg 22/N és menyasszony.
1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!