Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek mit jelent az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mit jelent az, vagy miben nyilvánul meg, hogy egy pasinak jó génjei vannak és alkalmas apának?

Figyelt kérdés
Ezt miből nyilvánul meg? Abból, hogy milyen izmos?
2012. márc. 5. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez nem jelent semmit...Nem lovakat akarok fedezni basszus!

20/L

2012. márc. 5. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Akinek nem jók a génjei, az is lehet izmos..
2012. márc. 5. 18:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Pf. szóval a génállományt csak génsebészettel lehet értelmezni. Szvsz olyan nincs, hogy ránézel és azt mondod, hogy jó génjei vannak.
2012. márc. 5. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Dehogynem.
2012. márc. 5. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igencsak alacsony értelmi szinttel rendelkezik az a Nö, aki kritériumok, pláne fizikális kritériumok alapján leír egy listát.
2012. márc. 5. 18:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó. Én is ezen a véleményen vagyok, 10 ből 8 nő külső alapján dönti el, hogy jó génjei vannak-e vagy sem. Ez fáj pokolian.
2012. márc. 5. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!