Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd totál elmenni az önbizalmam. Mit tegyek, hogy legyen pasim? Bővebben lent!
köszi a válaszokat!:)
netes társkeresőt nem akarok..inkább olyat,akivel személyesen ismerkedek meg,én arra esküdöm..
utolsó Zalai vagyok,nem Váradi :)
hehe :DD
hát sajnos tényleg nagyon-nagyon rossz híre van a szórakozóhelyeknek nálunk..kettő nagy hely van..az egyik disco a másik is olyas féle,de egy kicsit más.
A disconak se a legjobb a híre,de a másiknak még rosszabb,állandó balhék vannak ott,drog ügyek,stb..és most,aki csinálta a középiskolások bulijait a discoban, valamiért összeveszett velük,és átigazolt a másikhoz,ahol a drogügyek vannak..szóval,hogy ha anyum el is engedne a discoba,ott már nm szervezik a középsulis-viszonylag megbízható bulikat- és a drogosokhoz meg nem enged el..érthetően persze..
03-09 18:53
Érdekes, nekem 14-15 évesen nem a pasizáson járt az eszem.. Én 17 évesen kezdtem és most is egy komoly és boldog párkapcsolatban élek.
Inkább a sulira, tanulásra figyelj! Ráértek még pasizni, nem kell össze-vissza szexelni mindenkivel, mert aztán jönnek a kérdések "Terhes vagyok?" ÁÁÁÁÁÁÁá
utolsó:
hát bocsi,de nem gyereket akarok.xd
azért,mert szeretnék végre én is valakit,aki szeret nem csupán barátságból,attól az ember még nem szexel ideoda mindenkivel..
amíg gimnáziumban 4.56 os az átlagom úgy gondolom,hogy nincs gond a tanulmányaimmal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!