Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy csak egy jot dumaltunk?
Mar regota kerulgettuk egymast, elkerte a szamomat is. Penteken este gondoltam egyet es irtam neki smst, hogy ha van kedve, akkor talalkozhatnank olyan 23 ora tajban, amikor vegzek. rogton valaszolt, hogy rendben.
Talalkoztunk. Setaltunk es beszelgettunk. Megkerdezte, hogy milyen pasit szeretnek magamnak, es amikor valaszoltam, rogton elkezdte ecsetelni, hogy o milyen, leirta, amiket en is mondtam. Vegig kerdezgetett. Amikor beultunk valahova, ugy ultunk, hogy a combunk osszeert, pedig volt egy csomo hely. Lovagias volt es meg azt is mondta, hogy ket het mulva lesz egy koncert, amire szivesen elvinne.
Tudom, ez ugy hangzik, hogy tetszem neki, de neha pasik mondanak ilyet csak udvariassagbol is, nem?
Az első körön sikeresen túljutottál. Gratulálunk.
Most pedig pihenj a második fordulóig.
lószart!
a pasik ilyet nem csinálnak udvariasságból
neki ez a beszélgetés jelentette az első randit és már meghívott a másodikra is .. ha tetszik a csávó akkor küld neki a "jeleket" mert elmegy a kedve tőled pedig normálisnak tűnik a leírásból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!