Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csokoljam meg? Hogyan kell csokolozni?
szia
ne aggodj majd jon magàtol az egész.
semmiség...
Elsőre még ne nyálazd össze :-)
Öleld meg, aztán szépen húzd oda magadhoz.
Picit fordítsd oldalra a fejed, hogy ne akadjon össze az orrotok.
Elsőre csak úgy csókold meg, hogy a szátok érjen össze... pár másodperc múlva fogod érezni, hogy jó-e neki, szeretné-e folytatni. Ha kinyitja a száját, te is nyisd ki egy kicsit, de elsőre még ne vadulj. Finoman...
sziasztok én nem rég vagyok tag
nagyon jó kis válaszok
de mivan ha a csaj is akarja de nem jól csinálom és hüjének néz?
ezeket a válaszokat leirnátok részletesebben is?
kösz
Sziasztok! Nagyon nem értem, hogy egy ilyen tudatlan gyereknek mért kell válaszolni.. Ez alatt azt értem, hogy ahogy a teljes kérdést leírta, én ettől már hányingert kapok. Ha az én öcsém egy mondatot nemlenne képes megfoglamazni értelmesen, magyarúl.. Akkor énszégyelném el magam. Szerintem megse érdemeled azt, hogy eggyátalán valaki válaszoljon erre a kérdésre, szerencsédre itt sok a kedves ember...
Biztos a barátnőd számára kicsi volt a választék.
Reméllem felnyíllik a szeme nemsoká.
19/F
hali!hat nem tudom hogy tudsz masnak igy beszolni! te meg nem tudsz irni! (ennyit errol).
egyebkent jok a hozzaszolasok! kaptam enis egy kis ''segitseget'' :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!