Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak a randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a randin?

Figyelt kérdés
Szóval randira fogok hívni egy lányt. Ő el fog velem jönni, ebben majdnem biztos vagyok. Jót fogunk beszélgetni, ebben is biztos vagyok, lányokkal jót tudok dumálni. Egész idáig nem fogok görcsölni. De itt jön a neheze. Meg szeretném kérdezni, hogy járna-e velem. Na ennek a körítését nem tudom, hogy csináljam? Régebben volt, hogy jeleket küldött, mintha tetszenék neki. Ezt a témát elő szabad venni, mielőtt rákérdezek? Meg lehet nyíltan beszélni, hogy direkt csinálta-e vagy csak én értettem félre, vagy pedig ez a nyílt beszéd tabu téma?
2009. jún. 8. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:

sztem első randin még nem kérdezd,meg,h járna e veled,de azt mégkérdezheted,h a jelekkel miujság..:D:D:Dsztem még csak ismerkedjetek,beszélgessetek,esetleg fogd meg a kezét,és ha nem húzza el,akkor valószínűleg jó úton jársz....;)

sok sikert

17/l

2009. jún. 8. 20:17
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi :D
2009. jún. 8. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg nyugodtan, ami érdekel, különben azt fogja hinni, hogy félénk, visszahúzódó vagy. Beszéljetek nyíltan egymással, hiszen ezért is akarsz vele találkozni. Tapasztalatból beszélek! Közöld vele, hogy nyíltan szeretnél vele a kapcsolatotokról beszélni, hogy mit érzel iránta (csak nagy levegő kell, komolyság, és mehet a szöveg). Ha tetszel neki, de mégis hidegzuhanyként éri amit mondasz, akkor úgyis olyasmit mond, hogy majd meglátjuk, várjunk kicsit, talán. Ezekből még lehet valami. Ha nem akarja, akkor olyasmit mond, hogy bocsi, jófej vagy, de nekem ez nem fog menni, vagy ilyesmi. Viszont, ha nem akarna veled találkozni ezt már rég megmondta volna, tehát van esélyed, minden csak rajtad múlik. Hidd el, bármennyire is meglepődnek ilyenkor a lányok, látják, hogy egy határozott emberrel van dolguk, aki tudja mit akar. Ez már alapból egy jó pont náluk. Én egy olyan csajjal jöttem össze, aki eleinte nem kedvelt, még került is. De határozottan elé álltam és ma már együtt járunk. Igaz idáig sok-sok virágon keresztül vezetett az út, és meg kellett változnom, de érte bármit. Én drága csokor virágokat vettem, de rájöttem nem a méret és az ár a fontos. Egy szál kerti vörös rózsa szépen átadva még talán romantikusabb is, mint egy hatalmas csokor, amit nem tud hova tenni. Nekem ez bejött, nem tudom hogy másnál beválna-e. Kitartás és légy határozott. Ha nincs is táltos paripád, tűzokádó sárkány és vártorony, attól még kűzdeni kell egy lány szivéért. részemről ennyi. :)
2009. jún. 8. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
És bocs, ha hosszúra sikerült. :)
2009. jún. 8. 21:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást :D Nem baj, hogy hosszú lett, örülök is neki.
2009. jún. 8. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

"Meg szeretném kérdezni, hogy járna-e velem."

Szerintem ez egy tökéletesen rossz ötlet, ezt csak nagyon profik tudják stílusosan csinálni, így fennáll a veszélye, hogy ezzel lerombolod mindazt, ami eddig épült köztetek.

A "járás" a legritkább esetben kezdődik egy ilyen kérdéssel és rá adott válasszal. Azt írod, olyan jeleket adott, hogy tetszel neki. Ezeket viszonozni kellene, mire ő még erősebb jeleket adna, mire te viszonoznád, és valamelyik következő találkozásnál (a randevú szó is nagyon rossz szerintem, piszkosul "hivatalos" dolog egy közös időtöltést ünnepélyesen "randevúnak" kinevezni) előbb utóbb eljutnátok az első csókig, ami azt jelenti, hogy de facto jártok egymással onnantól kezdve. Szerintem hagyni kéne, hogy ezek a dolgok a természetes rendjük szerint bontakozzanak ki.

Ha olyat kérdezel, mint "Direkt csináltad vagy félreértettem?", azzal rögtön elvágod magad, mert bizonytalan, gyáva alaknak mutatod magad. A magabiztos férfi (vagyis a vonzó férfi) abban a feltételezésben él, hogy kell a nőnek. Jobb ebbe az irányba tévedned! Egy kicsit túlhajtott közeledési kísérletet a nők sokkal inkább megbocsátanak, mint egy nyámnyilaságot. Ezt sokan nem hiszik el, de így van!

2009. jún. 8. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha már belejöttél és kibeszéltétek, faggatátok egymást, először kérdezd meg, hogy bízik-e benned, mert fontosnak tartod a bizalmat. Aztán mond meg neki, hogy kedveled őt, szeretsz vele lenni, és kérdezd meg, lenne-e esélyed nála. Ha viszakozik vagy időre van szüksége akkor kérdezd meg, hogy milyennek tart téged és hogy kellene-e valamin változtatnod, hogy jobban megkedveljen.

Azt is megkérdezheted (még a beszélgetés alatt), hogy milyen a pasiideálja külsőleg és belsőleg is. Aztán erre alapozhatsz a viselkedésedben később. szerintem ha őszinte, megbízható és odafigyelő vagy vele szemben, az már jó pont.

2009. jún. 9. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!