Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol buliznak értelmiségi lányok?
Végre valaki értelmiségi lányokat keres.
Mérnöknek tanulok, főleg olyan sörözőkben, kocsmákban szoktam "bulizni" ahol sok a fiatal és jók az árak, pl Szatyor, Akácfa és hasonló helyek. A romkocsmák is jó helyek, ilyenek a Dob utca, Wesselényi környékén vannak.
18:14es vagyok
Ahogy előttem írták, éttermekben, kávézókban, teázókban. Én sokat járok étterembe, ott szoktak lenni értelmiségi lányok, de általában Ők már kapcsolatban vannak.
Esetleg még klasszikus koncerteken művészetek házában (én pályaorientációm miatt sokat járok ilyen koncertekre és azt tapasztaltam, hogy ott vannak). Esetleg még speciális tanfolyamokon, foglalkozásokon.
Lehet, gyerekesen fog hangzani: azt tervezem, hogy a legjobb barátommal elmegyünk valami jó helyre kempingezni, ahol van tó part és abban reménykedem, hogy vannak olyan lányok akik szintén szeretnek kempingezni és összefutunk velük. :D
18:14es vagyok megint
Szerintem nem ismerkedni járnak az ilyen helyekre, csak ilyen helyeken akadhatsz össze velük, szóval ez úgymond véletlenszerűen megy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!