Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Döntöttem megmondok minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Döntöttem megmondok minden egy csajnak. De hogy? Nagyon félek

Figyelt kérdés
Tetszik egy csaj másfél éve és most úgy döntötem hogy myvipen mindent bevallok neki .Csak nem tudom mi lesz ha valakinek megmutatja .Vagy elmondja hogy érzelmes vagyok(ilyen témájú levél lenne meg úgy alapból is az vagoyk).Mit tegyek ?
2009. jún. 8. 17:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

utolsónak: ez szép :) és hosszú :D de igaz ;)

de én mégis azt mondanám h ne myvipen írd meg a levelet...

add neki oda személyesen.. és sztem ne legyen túl hosszú az a levél.. nekem bejött ez a dolog.. írtam egy fiúnak pár sort h remélem fogunk beszélgetni mert szívesen megismerném és nekem sikerült.. személyesen odaadtam neki. sulitársam és köv szünetben odajött beszélgetni :)

azóta is beszélgetünk sokat :)

hajrá ;)

2009. jún. 8. 18:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb a személyes mert egyrészt lesokkol (tapasztalatból tudom :D) Meg a lány ott látja hogy mennyire erőlködsz hogy kinyögd a jó szavakat, hogy kedves legyél és ezt majd biztosan aranyosnak fogja találni hogy mennyire próbálkozol. Tehát az igyekezet látszani fog. Ez egy levélen nem látszik meg annyira. Csak személyesen. Tehát elhiszem hogy mondani/írni könnyebb mint megcsinálni, meg nagyon kényelmetlen, cikis a helyzet amikor odamész a lány elé a szöveggel, de ha biztosra akarsz menni akkor a személyes beszélgetés nyerőbb! Remélem segítettem ... :)
2009. jún. 8. 18:13
 13/17 anonim ***** válasza:
bp-i vagy? ha igen, hányadik kerületi suliba jársz?
2009. jún. 8. 18:18
 14/17 A kérdező kommentje:
nem budapesti vagyok .Nem ismerem a csajt életemben egy szót se beszéltünk . Nem tudom mikor szólítsam le .A lakcímét se tudom hogy oda írjam a levelet.ennek úgyis szar lesz a vége:(
2009. jún. 8. 18:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát figyelj sztem ha ennyire elszántad magad akkor inkább személyesen mond el. De ha mégse személyesen mondod el akkor számítanod kell arra, hogy valameliyk barátnőjének úgyis megmutatja. Legalábbis szerintem.
2009. jún. 8. 18:54
 16/17 anonim ***** válasza:

ma 18:02 vagyok.

Hát most mit mondjak? Jót nem tudok.. :( Igazából az is lehet hogy barátja van, és így akármit teszel, akármilyen formában, el fog utasítani és ez elég kellemetlen lesz neked. Szerintem egyáltalán ne is beszélj neki arról egyelőre, hogy mennyire bejön neked. Az a baj, hogy túlságosan a megszállotjává váltál. :( Tehát, ami a legjobb az szerintem: megszólítod, beszélgetsz vele kicsit (kit hogy hívnak, merre lakik), megtudsz róla többet (van-e barátja stb.) és ha úgy érzed, hogy jól sikerült a beszélgetés, akkor se mondd el neki, hogy mennyire belehabarodtál, hanem kérj tőle egy randit, mondd hogy jó volt beszélgetni vele ezért szeretnél még találkozni vele, na és akkor ott (de megint nem letámadós formában) lehet neki utalásokat tenni, hogy mi van. :)

Tehát: az hogy megszólítod, és kb. a harmadik szavad az, hogy szerelmet vallasz neki... illetve az, hogy ezt myvip-en írod meg neki... ezek NEM LEHETETLEN elképzelések, de hidd el, hogy viszont NAGYON KICSI ESÉLY van rá, hogy úgy alakul, mint eltervezted.

Tanácsot már kaptál tőlünk, hogy megfogadod-e ezeket te tudod.. de lassan ideje lesz cselekedni. ;)

Üdv.

2009. jún. 8. 23:57
 17/17 A kérdező kommentje:
bevallotam myvipes levélbe .és örült neki és szeretne személyesen is megismerni .
2009. jún. 16. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!