Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki fent van társkeresőn, nem aggódik, hogy ismerősre bukkan?
Miért lenne ciki? Mi benne a ciki?
Mindenki szokott ismerkedni, nem? A villamoson, vagy egy plázában ismerkedni nem ciki?
És ha meglát egy ismerős, akkor mi van? Megtudja, hogy heteroszexuális vagyok? Vagy hogy kék a szemem?
Mi olyan dolog van, ami miatt aggódnom kellene???
Ha egy ismerős meglát, az csak azért lesz, mert ő maga is fenn van. (kivéve ha olyan, hogy regisztráció nélkül is megtud nézni egy-két személyt és az pont te leszel, de ennek kicsi az esélye)
Egyébként is így jártam. Kicsit cikinek éreztem, hogy megnézett egy ismerős/rokon, de mindegy most már ez van. Kép nélkül meg még kisebb az esély, hogy bárki is írjon neked.
Szerintem ciki és amilyen hülye a világ, könnyen mások pletykájává vállhatsz.Mész utcán, mondják valami hülyék, ez is fent van a társkeresőn, meglát egyik utálatos szomszédod és szövegel stb.
3 lehetőség van:
- leszarod az egészet, hogy más mit mond,gondol,terjeszt rólad
- nem raksz fel képet
- hagyományos ismerkedési formát vállasztod, élőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!