Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány a suliban de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány a suliban de nem tudok miről beszélni vele mondanátok valami témát? (tovább lent)

Figyelt kérdés
Én 17 vok a lány 15 éves és egy valentin napi üzivel kezdödöt az ismerkedésünk amit én küldtem,neki a suliban :) és azota találkozunk a szünetekben és beszélgetünk de ez a lány nem egy beszédes kicsit félénk :) és csak akor beszél ha én kérdezem pls.. írjatok témákat hogy mirõl beszélgesek vele? mert már kifogytam a szavakból (am tetszek a lánynak mert ezt ô is elmondta)
2012. febr. 26. 07:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, ha nem tudsz vele beszélgetni, a lányoknak nem ez számít, hanem a külső.
2012. febr. 26. 08:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát oké de olyan kellemetlen hogy oda megyek hozzá leülök mellé és nem történik semmi csak ülünk csendben mert már nem tudom hogy mirõl beszéljek vele :/ léci írjatok témát valami érdekeset segítsetek léci !!??
2012. febr. 26. 08:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz vele mit csinálni, téma sincs, akkor nem az igazi, és csak egy erőltetett dolog, ne erőltesd, én sem erőltettem egy hasonló szitut
2012. febr. 26. 08:28
 4/12 A kérdező kommentje:
De nekem tetszik a lány és,én is tetszem neki :)
2012. febr. 26. 08:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Beszéltesd - kérdezz róla sokat. A legtöbb ember saját magáról szeret a legjobban beszélni.
2012. febr. 26. 08:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszí edig a 3. tünt normális válasznak ami a kérdésre szólt :) de írjatok még pl. konkrét témát pl. miket kérdezek irjatok léci fontos ez a lány nekem !!!! :)
2012. febr. 26. 09:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem arról van szó, h alapjáraton nem beszédes, hanem hogy zavarban van. Ismerjétek meg egymást, idővel úgyis elmúlik ez a pillanatnyi félénkség... Ami eszedbe jut, dobd fel témának. Vagy ha ültök és elmegy előttetek egy tanár vagy gyerek, róla is lehet beszélni.. Vagy a körülöttetek lévő dolgokról/emberekről.. Kicsit viccelődj, csipkelődj vele-ez is segíthet neki feloldódni. De ha idővel sem javul és lesz jobb a beszéd-téma, akkor lehet hogy nem illettek össze sajnos.
2012. febr. 26. 10:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyomasd magabiztosan és add önmagad. Lenyomhatsz hatmillió féle témát, dumát, szöveget, ha nem éled át, és nem is köt le akkor semmit nem ér az egész. Egy tipp: beszélj vele kijelentésekben, állításokban beszélni mindig jobb, mint kérdésekben. Tippelgess rá. Mittomén, szürke ruhába vagy ma, a hangulatodat tükrözi? Képzeld ma elütött egy medve! Szerencsére már jobban van... bármi baromság, nyitni kell valamivel amiről lehet beszélni aztán megy százfelé a story.
2012. febr. 26. 10:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem mesélj magadról és legyél nyílt. Én kicsit zárkózottabb vagyok, de egy őszinte, beszédes ember társaságában könnyen megnyílok. Mesélj neki magadról, lássa h nincs mit titkolnod és ő is bátrabb lesz. Persze ne ess át a ló túloldalára sem szóval őt is kérdezgesd, h érezze, h érdeklődsz iránta. Téma bármi lehet pl: egy suliba jártok szóval közös ismerősök, tanárok, milyen jegyeket kaptatok, család(hány tesód van? Jól kijössz apukáddal?), barátok, szabadidődben mit csinálsz?, hova jársz szórakozni?, Sportolsz valamit?, Milyen könyvet olvasol?,Miben hiszel?, Vallásos vagy?, Mi történt veled aznap, Vicces sztorik régebbről, Merrefelé laksz? Kedvenc szí?(Na jó ez elég béna :D)Van házi állatod?,Volt már barátod? Előző kapcsolatok, Milyen zenét hallgatsz?,.....stb. Ezermillióegy téma van még!!;)

Szerintem ha már itt tartotok akkor hívd el randira. -Menjetek moziban( ott nem kell annyit beszélni, a végén meg téma lehet a film :)

-Sétálni ( Miközben sétáltok új helyek, emberek,környezet, ingerek lesz miről beszélnetek)

Na ennyi ötletem van. Remélem hasznos volt :)

2012. febr. 26. 10:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Na igen ez már tényleg hasznos válasz volt valami ilyesmire gondoltam és nagyon köszí mindenkinek ebbõl legalább egy kis ötletet merítettem :)
2012. febr. 26. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!