Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ha smároltok és megfogja a melleidet, akkor megkeményedik a farka, ha ráteszed a kezed, akkor nyög egyet és elkezd vetkőztetni
ez elég tuti jele annak, hogy bejössz neki
de már az is egy jel, ha zavarban van, amikor hozzá szólsz
bocsi, de én semmilyen farkasról nem írtam, én farokról beszéltem
amúgy komolyra fordítva: a férfiak és nők 90%-a próbálja rejtegetni, hogy tetszik neki valaki, ami teljesen logikátlan, de hát ilyen a szerelem
amikor tetszett nekem egy csaj, én mindenkivel beszéltem, csak vele nem, illetve bunkóskodtam vele, mert féltem, hogy mi lesz, ha észreveszi, én meg beégek, elutasít
utólag persze kiderült, hogy tetszettem neki, és a bunkó-csipkelődő szövegem miatt csalódott bennem
pedig én nem is olyan vagyok
hülyék az emberek, ha szerelmesek, fiúk és lányok is, teljesen össze-vissza viselkednek
rejtegetjük az érzéseinket, közben pont ez a célunk, csak arra vágyunk, hogy felfigyeljen ránk... na mindegy, amikor tetszik valaki, akkor nem tudunk értelmesen gondolkodni, pláne ha tapasztalatlanok, fiatalok vagyunk
aki előbb érik meg és vállalja az érzéseit, az fog előbb párt találni, a többi meg gyerekesen viselkedik tovább
Áh ez valóban így van, és utolsó válaszíró enem is meg
nyugtattál. Én úgy vagyok, h tetszik egy fiú, és ő is álandóan bámul, néz engem, elpirul ha szóba kerülök, vkinek azt mondja h tecek neki, vkinek azt h nem, áh bonyolult..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!