Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok punk-kal?
Helló mindenki!
Elsősorban csajoktól szeretném kérdezni, hogy randiznának/járnának-e egy punkkal. Vagy ez nektek túl "bunkó" stílus?
Na mármost akkor van valaki, aki nem szeret, esetleg nem tud olvasni?! Tudniillik én is "igen"-t válaszoltam, csak egy kicsit bővebben kifejtve, mégis szépen le lettem pontozva...
Vajh' ha azt mondanám, hogy "nem", hány százalékos lenne a válaszom?! Röhejesek vagytok, komolyan.
Különben, Kérdező: Ha van barátnőd, aki így elfogad, akkor ilyen kérdés még csak föl se vetődjön benned, hogy "normális -e" :)
jaj, és még valamit hagy tegyek hozzá: nem gondolom, hogy minden punk rongáló fajta, de vannak közöttük olyanok is, ezt azért lássuk be. Viszont én még őket is szívesen megismerném, rájuk is kíváncsi vagyok. :)
Meg a visszafogottakra is. :)
És a "kockás nadrágos", húzentrógeres, bakancsos, lila taréjú, katonai zsákkal mászkáló fülbevalós-piercinges punkokra is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!